tess5

När jag kom in ifrån min morgonstund på balkongen i morse, så såg jag att jag hade fått ett meddelande på msn, och blev förstås nyfiken på vem mer som var uppe och satt vid datorn så här tidigt. Och det var min kära syster som hade skickat meddelandet redan vid 6-tiden (men då satt jag redan och njöt på balkongen.. 🙂 ) och frågade om jag var vaken. Hon satt och skrev av Sverigekaka-receptet från min blogg – klockan 06.00 på morgonen?!? *skratt* Snacka om något morgonpigga systrar. 😀

 

tess11

 

Hur som helst så mailade hon över ett gäng foton härom dagen, på allt dom har gjort och håller på med ute på gården, och nu är det trädgården det satsas på. Tess verkar ha fått rena trädgårds- och odlingsmanin och är igång med frön, plantor, rabatter och krukor dagarna i ända. Jag måste erkänna att jag är en smula förvånad…*skratt* Det är inte riktigt den typen av hobbys som har roat min syster tidigare. 😛 Men jag tycker förstås att det är tokroligt och framför allt när jag ser vilken läggning hon verkar ha för det här. Nu längtar jag verkligen ut till deras vackra gård för att få se och beundra allt fint dom har gjort. 🙂

 

tess4

En liten trädgårdsmästare i farten. 😀

 

Här på baksidan av boningshuset, bredvid paddocken, ska det bli rosenbuskar om jag har förstått det hela rätt. Och många andra rabatter runt huset har grävts upp och såtts nu i vår, plus att mängder av gamla fruktträd, buskar och annat sly, som inte gjorde annat än att locka till sig miljoner getingar varje sommar är nedtagna. Jag vet inte om de är satta ännu, men vad jag förstod så har hon planer på att även ha som hon uttryckte det ”ett hav” av blå blommor i rabatterna. Det låter verkligen helt underbart! 😀

 

tess3

Favorit i repris är förstås lilla mini-ekipaget ute i padocken på sin ridlektion. 😀 Dom har verkligen en helt underbar gård, med vackert bostadshus, en stor jättefin trädgård med hagarna runt omkring och så stallet med alla sina hästar förstås. Ett riktigt drömställe! 😀

 

Nu har vi pratat så länge om att få tummen ur och åka dit, så nu ska det bara bli av. Det är förstås ännu roligare under sommaren när vädret är bra och man kan vara ute, både i trädgården och i stallet, utan att frysa ihjäl som jag oftast gör så fort jag kommer till ett ställe utan centralvärme…haha! (jag vet – jag är en frusen fjolla.. :-D)

 

Men nu är det dags för mig att sätta igång här. Det blir vårröjning på balkongen idag, samtidigt med omplantering av krukväxter. Och så ska jag vänja av mina förodlade plantor lite också tänkte jag, en varm dag som denna.

Må så jättegott alla, och på återseende senare!

 

tess21

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Min systers och svågers vackra gård!”

 1. Bompestjej Says:

  Hej:)
  Åh så lyxigt med ett eget stall:D Vart bor hon? Hur många hästar har dem? Vilken inriktning inom ridningen har hon? Brukar hon/barnen tävla?:D Många frågor;P

  Kram, ha det underbart<3

 2. Cherlindrea Says:

  Bompestjej: Hej på dig! 🙂 Ja, alltså dom har ju stuteri, så det är inte så konstigt att dom har eget stall. *ler* Jag tror dom har 20 eller 22 hästar just nu, shetland och araber, och inriktningen är westernridning. Än har barnen inte kommit upp i tävlingsnivå om det kommer att bli aktuellt, och min syster har fullt upp med själva stuteriet. 😀

  Må så gott och kram tillbaka!

Posted by Cherlindrea
Dated: 29th april 2009
Filled Under: Balkong & trädgård, Familj & vänner, Foton, Smultronställen