Allmänt

Lite positiva livsråd… ;-)

Jag fick ett sånt härligt mail av min kompis Jenny idag på morgonen som jag bara måste få dela med mig av till er! Vanligtvis skickar jag sällan vidare alla de massmail som ramlar in i mailboxen, men det här lät jag faktiskt gå vidare till några vänner i morse, bara för att jag tyckte det var så underbart positivt!
Jag gjorde kollage av bilderna, annars hade de tagit upp flera bloggsidor. Det blev mycket nog ändå. *s*
Var så goda att ta del av mailet ni också! 🙂

peppkollage1

peppkollage2

peppkollage3

peppkollage4

peppkollage5

peppkollage6

peppkollage7

peppkollage8

peppkollage9

peppkollage10

peppkollage11

peppkollage12

pepkollage13

 

Ha en underbar dag alla! smiley

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Oh vilken underbar:)
    Tack för att du delade med dig:)
    Kramkram<3

Kommentarer är stängda.