Allmänt

Kvällsbloggning…

eveningblogging1Jaha, då var det dags för sista kvällsinlägget för den här dagen. Jag bjöd hem min mor på min kycklingmiddag ikväll när den var klar, utan att ha en aning om att även hon satsat på kokt kyckling idag. *s* Så när hon kom hit utan att veta att det var middag som väntade, så var hon förstås proppmätt redan. Gissa om jag fick äta ikväll… *Skratt* Nej då, Håkan ska allt få smaka på min kulinariska skicklighet när han kommer hem från Såtenäs i morgon. smiley Det var en smula för mycket käk för bara mig liksom… *s*

Nu ska jag i allafall gå och lägga mig och hoppas på att få sova. Mamma kilade hem efter middagen, men sen kom hon hit lite senare på kvällen och bestämde sig för att sova över, därav smygfotot på mig när jag sitter och bloggar. *s* Men jag kom att tänka på när jag såg det här fotot att jag faktiskt inte lagt upp någon ”efter-bild” efter mitt frisörbesök förra veckan än. Man ser väl i och för sig inte så mycket här, men man kan väl i allafall ana sig till att de 1 decimeter långa mörka hårrötterna är försvunna i allafall. smiley Utöver det, så kan ni ju blunda för att jag ser ut som ett riktigt troll i håret, men vem 17 orkar bry sig om frisyren när man pendlar mellan laptopen i soffan och ett mörklagt sovrum liksom..? *s* Jag ska ta mig i kragen och fixa till barret i morgon. =))

Hoppas ni har haft en fin kväll alla och får sova gott i natt. Nu ska jag försöka få plats i min säng mellan katter, mamma och hundar och försöka sova en stund. 🙂 På återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...