Djur

Nattlig golvtvätt…

sassietok1

God morgon på er därute! 🙂

Hoppas ni har fått sova gott i natt. Själv har jag fått en lite bättre natt än förra i allafall, men jag har varit uppe ett par gånger och sista gånger var ingen höjdare precis…

Det första jag ser när jag kommer upp vid fyratiden är en kattskitklump som ligger på golvet… Jaha… hämta Ajaxsprayen då, tänkte jag, fortfarande inte speciellt upprörd. Sånt händer när man har långhåriga katter liksom. Så jag hämtade sprayen och en näve papper och tände golvlampan – och tappade fullständigt hakan! smiley Det var skit överallt! Små skitklumpar, men framför allt långa skitspår kors och tvärs över hela lägenheten, både i vardagsrummet, köket och hallen. Vad i h****e!!???!

Det var bara att släpa fram städattrialjerna, och medan jag gick här klockan fyra på morgonen och skurade golv så funderade jag på vad 17 som hade hänt?! Jag hade förstås redan undersökt båda katterna, och ingen av dem hade nån skit i baken.

Till slut fick jag svar på gåtan…
Bredvid granen hittar jag en cirka 2 1/2 decimeter lång nedskitad glitterhärva som uppenbarligen har varit en runda inne i Sassie.
Jag har kämpat som en galning för att få den där stollen att ge tusan i glittret, lagt det så högt upp på granen som det bara är möjligt och jagat iväg honom så fort han bara har tänkt tanken, men han är och förblir en obotlig glitterätare och har uppenbarligen lyckats käka upp en hel del dessutom. *suck* Så nu åker glittret bort. Synd bara att dom små rackarna inte lär sig en läxa av sånt här. Men jag är övertygad om att han kommer käka glitter så fort han bara får en möjlighet igen, utan en tanke på sin – förmodligen – mycket jobbiga natt med att få loss den där glitterhärvan… 😉

Jag fick i allafall ett nyskurat golv… smiley

Ha en jättefin dag alla! =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...