Allmänt

Utan bredband…

bild2

En riktigt god kväll alla!

 

Jag slänger bara in några snabba rader för att tala om att jag lever och att jag inte har fått migrän. *skratt* Anledningen till att jag varit försvunnen är att jag inte haft något bredband sedan runt 18-tiden igår eftermiddag. Inget internet, ingen hemtelefon. Och fram tills i förmiddags hade jag ingen fungerande dongel heller, och den vill gärna lägga av då och då nu också. Jag vet inte vad som är fel, men jag ska ringa och felanmäla på måndag.

 

Nu i helgen har vi besök från Stockholm och vi håller på med en väldigt kul grej som jag ska berätta om senare. 😉

Men till alla er som väntar på mailsvar eller liknande; jag hör av mig så fort jag fått ordning på mina internetuppkopplingar.

Må så gott alla och ha en fortsatt mysig lördagskväll!

 

Btw, vad tycker du? Vann rätt låt? =)

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(10) kommentarer

 1. Annelill säger:

  Vilket underbart foto på Loxy.
  Kram.

 2. säger:

  Annelill: Tack mamsen! 😀 Och det kommer ännu mer fint snart hoppas jag. 😀
  Tack för sällskapet och hjälpen under fikat. Vi hörs senare!
  Kramizar!

 3. säger:

  http://www.arntyochmirry.se har vi lite delade meningar om vinnaren i Melodifestivalen! Spana in 🙂

  http://www.arntyochmirry.se

 4. säger:

  Hej!

  Forsokte fa tag pa dej pa msn haromdagen. Kanske darfor du inte svarade :S

  Hoppas vi hors snart!

 5. Hej sötnos! Nu är vi på plats i nya lyan och kaoset börjar lägga sig 🙂 Har byggt ihop alla nya möbler utom sovrumsbyrån och packat upp en massa lådor. Maggies förvirring börjar också avta, hon kanske fattar att vi bor här nu 🙂
  Hoppas att allt är bra, att du får rätt på tekniken och att vi får höra om dina spännande planer snart! Kramar i massor!

 6. Rätt låt vann:)

 7. Cherlindrea säger:

  Kul! 😀 Jag kikar in såklart! Tack för titten! 🙂

 8. Cherlindrea säger:

  Hej gumman! Ja, det måste ha varit därför, för jag har inte fått något på msn från dig. Jag upptäckte ju att bredbandet låg nere vid 18-tiden i fredags, men jag vet egentligen inte när det lade av, om det kanske var tidigare, för jag höll på att baka och greja den dagen. Men nu verkar det funka igen, så jag ska se till att msn ligger igång.
  Massa kramizar!

 9. Cherlindrea säger:

  Hej sötaste! Vad skönt att ni börjat komma i ordning. Jag kan tänka mig att lilltösen varit lite undrande nu i början, men hon verkar ju vara så himla social så jag kan inte tänka mig annat än att hon anpassar sig snabbt. 😀
  Nu funkar i allafall mitt internet igen äntligen. Och jag har avslöjat vår helgsysselsättning. 😉 Vi har haft en jättekul helg! 😀
  Må så jättegott gumman! Nu ska jag in och se vad du har lagt in sen sist. Massa kramar!

 10. Cherlindrea säger:

  Monica: Ja, det ska bli ordentligt spännande och se hur det går för henne. 😀 Min egen favorit var väl egentligen Sarah Dawn Finer men det är ju inte säkert att den hade funkat i ESC, och Malena var också en av de jag höll på, så det var himla kul. 🙂

Kommentarer är stängda.