Allmänt

God måndagsförmiddag

loxy45

 

Hej på er alla efter ett långt uppehåll! 😀

Nu fungerar allt som det ska med bredbandet igen, ( i varjefall för stunden) och vår intensiva men jätteroliga helg är till ända. Jag har suttit här på morgonen och försökt läsa ikapp mig på alla mängder med mail, trevliga kommentarer och annat som släpat efter de sista dagarna, men så är det ibland, och på sätt och vis har det nästan varit bra att inte internet fungerat. Jag hade ändå inte hunnit blogga en rad och eftersom jag inte ens kunde nu, så slapp jag bli stressad över det. *s* 😉

*

Jag har en väldigt trött vovve här hemma som sov länge idag, gick ut en runda, åt sin frukost och gick och lade sig igen. 🙂 Men det har sina skäl för han har jobbat riktigt hårt i helgen. Och varit superduktig min lilla sötnöt! =)) Och jag ska berätta om det idag, men det kommer lite senare, tillsammans med några foton från helgen. Först måste jag lägga över allt från kameran till datorn, och ta mig en titt på vad jag egentligen har fotat, för det har jag ingen som helst koll på. *s*

Men jag återkommer om en liten stund – med rapport ifrån vår helg och vad vi har haft för oss. 😀

 

Ha en jättefin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...