forklade2

Äntligen är mitt förkläde färdigsytt! 😀

 

Eller ja, äntligen och äntligen – det har ju faktiskt inte tagit många timmar att sy precis. 😉 Men jag är ju så himla otålig jämt. *s* Fast det här har jag faktiskt lagt ner lite energi på att vara noga med, eftersom jag gärna vill kunna använda det utan att behöva reta mig på massa småfel överallt. Lite halvkrokiga sömmar får jag bara räkna med – det är typiskt mig. 😛

 

 

 

 

 

 

 

forklade1

 

Så här blev det på i allafall. Inte för litet som jag befarade i allafall. 😛 Vad tycker ni?

Jag tycker själv att det blev riktigt sött. 😀 Och jag fick riktigt mersmak på att sy fler kan jag säga. Det var verkligen tokroligt! =))  Jag har redan börjat härja bland tygerna. *s*

 

Det här förklädet kantade jag med en 4 centimeter bred spets på fickan och på sidorna om bröstlappen. Det är lite svårt att se den mot den ljusa bakgrunden här. Och vid nackbanden sitter två små söta rosa blomformade knappar. 🙂

 

 

 

 

 

 

forklade4

 

Förklädet knyts baktill både i nacken och i midjan. Jag tyckte det var enklast att sy det så, även om jag kanske helst hade sluppit knuten i nacken. Men jag ska se om jag kan hitta på nån lösning på det till nästa förkläde.

 

Nu har jag i allafall ett annat förkläde än bara mitt juliga, så nu får det ligga och vänta tills nästa julbak. 😀

Nästa projekt blir nog lite matchande grytlappar och kökshandukar tror jag. =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to “Förklädet är klart! :-)”

 1. C, Betty & Saga Says:

  åh, vilket gulligt!

 2. Cherlindrea Says:

  C: Tack gumman! 😀 Jag blev riktigt nöjd med det. 🙂

 3. Nicole Says:

  Vilket grymt fint förkläde du har gjort 🙂 toppenfint verkligen!
  Jag måste ju bara gasta lite hos dig oxå mitt i glädjen här att Cico fick jobbet! Helt fantastiskt 🙂
  Nu vill Cico ha med en tårta den första April då hans riktiga anställning börjar, så lite tårttips vore kanon 😉
  Massa pusssar

 4. Cherlindrea Says:

  Nicole: Tack sötaste! 😀
  Och jag har ju hört den jätteroliga nyheten! 😀 😀 Jag har bara inte hunnit skriva hos dig ännu, men det var så himla kul att höra! Självklart ska jag hjälpa dig med tårtan. Det är ju ett litet tag kvar, men jag har ju massa pryttlar här hemma som du kan leka med. Vi hörs så får vi prata mer om det. 😀 Kramizar och hälsa Cico och gratta massor!

 5. Monica Hansen Says:

  Jättesnyggt!

 6. Cherlindrea Says:

  Tack Monica! 😀

Posted by Cherlindrea
Dated: 19th mars 2009
Filled Under: Pyssel & handarbete, Sömnad