Allmänt

Ett litet livstecken.. :-)

jagsover1

Hej på er alla!

Jag kikar bara in en snabbis innan sängdags för att tala om att jag lever. Men fy 17 vilken hemsk dag det har varit! Man kan ju knappt röra sig med den här förbaskade nacksmärtan. Minsta lilla rörelse, naturliga små saker som man inte ens tänker på att man gör i vanliga fall, känns nästan oöverstigliga och det hugger som knivar bara man hostar lite. I morgon ska Håkan åka ner till apoteket och köpa Voltaren créme till mig och se om det hjälper lite. Lori, tack söta du för tipset! 🙂

***

 

Men det har inte blivit mycket gjort idag. Jag har mest legat upp-pallad på kuddar med värme runt nacken och försökt att vänta ut eländet. Jag som skulle vårstäda balkongen idag. *suck*

Men grillat blev det i allafall! 😀
Vi åt inne eftersom det blåste lite för mycket ute på balkongen, men Håkan grillade varsin underbar fjärilskotlett åt oss som vi åt med potatissallad och en härlig grönsallad till. Hur gott som helst – och första grillningen för i år! =))

 

***

 

Nu ska jag förbereda mig för natten och hoppas på att det är lite bättre i morgon. Tack för alla söta kommentarer idag. Jag lovar att svara på dem i morgon, jag har bara inte orkat sitta vid datorn idag, inte ens i sängen med mini-pc’n i knät. Men som sagt, i morgon hoppas jag att nacken är lite bättre, eller åtminstone att Voltarenkrämen hjälper lite.

 

Må så gott alla och ha en fortsatt mysig kväll!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Whiplash? Stackars dig, hoppas det är bättre idag.

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Nej, inte vad jag vet i allafall. Jag har ju råkat ut för en trafikolycka för några år sedan. Men då skadade jag huvudet och ryggen, jag kände inga problem med nacken. Men sånt vet man ju aldrig. Fast jag undrar lite om det är vanlig nackspärr, det känns mer som muskelinflammation. Svårt att säga det där.

    Tack så mycket i allafall. 🙂 Det är inte så mycket bättre än, men jag hoppas det går åt rätt håll i allafall.
    Ha en jättefin dag!
    Kramiz!

Kommentarer är stängda.