Allmänt

Varför just idag??!!

loxymorgon38

God morgon på er därute!

 

Ja, då var det lördag, och en riktigt kylig morgon måste jag säga. Bara -0,4 grader här, men förhoppningsvis blir det varmare under dagen. Det är i allafall vad som har sagts, och det får vi väl hoppas på. 🙂

 

Jag är väl inte alldeles road idag måste jag erkänna. För jag har i min enfald gått och inbillat mig att jag skulle vara såpass bra i nacken idag att jag skulle kunna vara med på dagens planer, men det inser jag ju nu att det kan jag bara glömma. 🙁

Vi skulle egentligen ha varit iväg i Knalleland den här helgen och ställt ut motorcyklarna på årets HD-utställning där. Men utställningen blev inställd i sista minuten på grund av säkerhetsrisk. Första Elfsborgsmatchen går idag och någon ”smart” ansvarig på Knalleland beslutade sig för att det skulle säljas billig alkohol på restaurangen i området före matchen, och det insåg ju vi alla ganska snabbt att det fanns risk för att den situationen kunde gå helt över styr. Kanske 50-100 snorfulla fotbollssupportrar, 50 stycken Harley-Davidson uppställda i köpcentrat och ett par vakter plus ett par av killarna som ska hålla koll på allting. En extra vaktstackare kunde dom ge oss.

Några försäkringar kunde vi inte få heller, inte mer än att Knallerian stod för försäkringen om något skulle hända hojarna. Jomenvisst! Och hur kul är det på en skala? Början av säsongen och kanske få ha sin hoj på verkstan resten av sommaren! Det var ingen som hade lust att ta den risken i allafall. Inte för att dom kanske skulle slås sönder eller nåt, men man vet ju hur det kan vara. Det händer ju till och med min scooter här ute så fort det är fest i huset.


”Wow! Kolla grabbar! Jag måste provsitta! Öhh..sorry..balansen var visst inte så bra…”

 

***

 

Hur som helst – ingen utställning i helgen. Så vi i Hräsvelg bestämde oss för att utnyttja det vackra vädret och ta en utflyktstur i stället, till Hofsnäs Herrgård hela gänget. 11.30 går starten idag. Men jag får ju bara inse att jag är superkorkad om jag ger mig på det. Jag har fortfarande idiotont i nacken och är stel som en pinne. Inte nog med att jag utsätter mig för draget även om jag försöker klä mig väl, jag tror inte jag klarar av rycken och hoppen som kan bli heller. Jag klarar ju inte ens av att hosta för 17!  Dessutom blir det för långt att sitta still i samma ställning utan att kunna röra sig när man har ont, så jag kommer förmodligen att stelna till ännu mer. Men usch vad absolut urtrist det här är! Första turen med hela gänget och här sitter jag. Idag är jag inte bara tjurig, jag tycker synd om mig själv som en annan barnunge. 🙁

 

***

 

Men ikväll ska jag med i allafall.
Någon bowling blir det väl knappast för mig, det får jag väl också inse. Men jag får göra det bästa av situationen och ta med mig kameran och se om jag kan ta lite roliga kort under kvällen i stället. 😀 Sist glömde jag den och det blev urkassa kort med mobilen.
Och efter bowlingen ska vi iväg och käka allihopa och äta kan jag ju göra i allafall. *s* Och umgås. 😉 Så jag har en rolig kväll att se fram emot i allafall, även om jag missar dagen.

 

***

 

Nu ska jag väcka Håkan så han får hjälpa mig lite innan han ska iväg. Det är så man kan skratta åt det, men han måste faktiskt hjälpa mig att tvätta mitt hår idag. *skratt* Jag klarar inte av att lyfta armarna över axlarna. Det är så man kan slita sitt hår av frustration – om man kunde… Hehe!

Nu har jag fått rasa av mig lite igen, det kändes skönt! *skratt*

 

Ha en underbar dag idag alla, och på återseende senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Var rädd om nacken! Tips; tattoomässa i Göteborg ute i Frölunda, läs min blogg…

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Ja, jag törs inte ta några risker med den idag. Bättre att bli helt bra först i stället.
    Tack för tipset! 😀
    Kram!

Kommentarer är stängda.