Mat & Bak Personligt Pyssel & handarbete

Min lilla rosa receptbok! :-)

receptbok3

 

Jag lovade härom dagen att jag skulle visa er en sak som jag bara skulle fota först. Och här kommer det. 😀

Som ni minns så hade vi en fotograf, Martina Holmberg, här för några veckor sedan som fotade Loxy, Håkan och mig till ett av sina projekt. Och i mellan fotosessionerna under fikapauserna så satt vi och pratade om allt möjligt, bland annat goda recept och lite annat.

I allafall så lovade Martina att posta  mig en tidning med en artikel om migrän och dessutom maila över några av sina favoritrecept som jag blev nyfiken på.
Döm om min förvåning när det kom ett stort kuvert i brevlådan ifrån Stockholm. I kuvertet låg den utlovade tidningen, men även en ursöt rosa liten skrivbok med recepten nedskrivna och fint illustrerade på de ”utdragbara” sidorna. 😀 Jag har en känsla av att Martina lärde känna mig ganska bra under vår helg här. *skratt* Det här är ju exakt såna saker som jag bara älskar! Både att ha i hemmet och att göra själv.

 

receptbok2

 

Jag är inte riktigt säker på att jag ska göra något än, men jag är otroligt sugen på att använda mig av de oskrivna baksidorna och göra något liknande med ett par av mina absoluta favoritrecept. 🙂 Vi får väl se om jag hittar på något eller om jag låter boken vara som den är. Men jag tyckte hela tanken var otroligt gullig, och jag blev absolut jätteglad för den! 😀 Tusen tack igen, Martina!

 

receptbok1

 

Sötaste lilla receptboken som passar perfekt i vårt kök! 😀

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Va söt den va..
    Härligt
    Älskar de lite annorlunda recept böckerna.
    ha en underbar dag =)
    Kram

  2. Cherlindrea säger:

    Ida: Det är samma här, jag tycker det är jättekul! Önskar bara jag hade ett lite större kök. Jag har ju knappt plats för mina grejer snart. *skratt*
    Hoppas du har haft en fin dag vännen.
    Kramar om!

Kommentarer är stängda.