Allmänt

En fredagstur till Skara..

blommorgon13

 

En jättegod morgon på er sötisar! 😉

 

I natt har jag äntligen fått sova ett par timmar ungefär,  och det var verkligen välkommet. Jag hade påtagliga problem att hålla mig vaken framför tv’n igår kväll, men jag ville ändå inte lägga mig för tidigt. Risken för att jag skulle vakna igen vid typ 22-tiden och inte kunna somna om var alldeles för stor. Nu vaknade jag ju visserligen ändå lite titt som tätt i natt, men av någon anledning känns det ändå lättare att gå och lägga sig igen när klockan är mitt i natten liksom. 😉 

***

 

Så lite mer utvilad är jag idag och det känns helt klart bra för idag ska vi till Skara, och tro det eller ej, men jag ska med! 😀 Jag hade tokont i nacken i morse när jag vaknade, men jag lovar – det ska mycket mer till innan jag återigen stoppas från en Skararesa nu. *s* Och jag känner mig redan lite bättre i nacken för den delen, så jag tror det är värre när man precis kliver upp och är stel efter natten. Men jag ska ändå ta med mig en kudde att ha som stöd i bilen så det inte blir alltför odrägligt. Vi har ju ändå ca 3 timmars bilresa framför oss idag.

***

 

Faktum är att jag inte har tid att åka nånstans överhuvud taget just nu egentligen, hur mycket jag än ser fram emot Skararesan och att träffa Maria och Micke. Jag är absolut superstressad och har ingen aning om hur jag ska hinna klart allting jag ska göra tills i morgon när våra påsklunch-gäster kommer. I vanliga fall skulle jag aldrig åka iväg någonstans dagen innan vi ska ha gäster så här, för då vill jag helst vara hemma och få klart allting och ha koll på morgondagen. Men nu råkade det falla sig så att Håkans ”svärson” Micke fyller år i påskhelgen och resten av helgen är vi totalt uppbokade, så det fanns helt enkelt ingen annan dag.
Och i ärlighetens namn – när jag väl kommer iväg så vet jag att jag kommer tycka att det är underbart att få allt påskpyssel och alla förberedelser på avstånd för en dag och bara koppla av. Och kanske få smaka på Marias goda bakverk. 😉 Jag har dessutom hört ryktas att det vankas Janssons Frestelse till lunch när vi kommer dit idag och det ska bara bli såå himla gott! 😀

 

***

 

Nu ska jag jaga upp mina sömntutor till grabbar här så vi kan börja göra oss i ordning och komma iväg i tid idag.
Det ser ut som vi kommer att få en riktigt vacker långfredag så ha en härlig dag alla, och på återseende lite senare! =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...