Personligt

En blomma till Mikka…

tulpanmikka1

…som har en lite försenad födelsedagsmiddag idag. smiley Hoppas du får en jättetrevlig kväll, vännen! smiley Glöm inte att fota och lägg upp på bloggen. smiley

Själv har jag haft händerna fulla med bebis idag. smiley Lilla Saphira har varit här på besök tillsammans med mamma, min syster Nicole. Foton kommer senare. Men nu har jag en hel del att göra för att få dagen att gå ihop. Helén & Jari kommer hit en sväng ikväll och ska få agera försökskaniner igen. (nya cupcakes)smiley Men innan dess måste jag hinna slinga håret och fixa lite här hemma. Tur att jag har min egen lilla frisör, även om han är ytterst motvillig. *skratt* Dock, först är det dags för middag, och här hemma bjuds det på grönsaksbiffar med potatis, brysselkål & Karl Johansvampsås idag.

Vad ska du äta till middag idag?

Sen hoppas jag att vinden kan bedarra lite så att min stackars Loxy slipper ta två steg fram och tre tillbaka när vi är ute. Inte lätt att vara liten..smiley

Ha en fin kväll alla! På återséende längre fram emot kvällen, och då med massa roliga foton förhoppningsvis. smiley

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...