Allmänt

Läckra linnen från Le Chien!

lechien2

Alla är ju inte lika tokiga som jag i pastellfärgat, så för omväxlings skull tänkte jag tipsa om lite coola linnen till vovven, långt ifrån mina vanliga rosa och babyblå sötsaker. 😛  Faktum är att jag har ganska blandad smak faktiskt. De här tycker jag själv är jättetuffa och jag har en hel del saker till Loxy som är mer coolt än sött.

 

I allafall så satt jag och kikade runt lite på olika webshopar efter roliga linnen och tanks nu till våren och försommaren, och hittade de här stentuffa linnena på härliga webbutiken Le Chien.

Tank nr1, Born to be wild, är i skön ribbad bomull med guldtryck och en krona i rhinstones på ryggen, 255:-.
Tank nr2 är min absoluta favorit. Såå läcker! 😀 Tryck i svart och silver med texten Hope Love på ryggen i elastisk ribbad bomull. 255:-
Nr 3 skulle passa Loxy perfekt! *s* Linne i gråmelerad ribbad bomull med texten ”It´s all about me” på ryggen. 195:-
Till sist, linne nr 4 i mjuk skön bomull med texten ”I can´t talk but I have an attitude”. Toktufft! 😀 185:-

 

lechien1

 

Till sist måste jag bara lägga upp även det här linnet. Så himla sött i svart med vita prickar och dekorerat med små rhinstones fastsydda runt halsen, från Doggie Design. I elastisk ribbad bomull. 185:-

 

Samtliga linnen och tanks hittar du på Le Chiens webshop, och det här är naturligtvis bara ett urval. Jag har självklart fastnat för några i rosa också. 😉

 

dog9

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...