Allmänt

Måndagsmorgon – och var är solen..? ;-)

balkongmorgon1

 

God morgon på er alla!

 

Ja, så här trodde jag att jag skulle kunna göra den här morgonen, med tanke på hur det ser ut på SMHI’s väderkarta. Tittar man runt på alla väderleksrapporter så är det full sol i Borås nu, inte ett enda moln över Borås och riktiga sommargrader. Jag kollade även på satellitbilderna och det finns alltså inte tillstymmelse till moln nånstans över hela Sverige just nu.

Sen tittar man ut genom fönstret…haha! Här är det totalt gråmulet, blåsigt och regnet hänger i luften! Hur i hela friden är detta möjligt? Kan dom inte ens bedöma vädret i samma sekund som det pågår längre?

Jaja, nog om vädret… *s*

 

cutecolorsplantflower41

 

Förlåt att jag försvann totalt igår, men jag kom faktiskt iväg till Tjolöholms slott och utställningen Classic Motor. Min älskade mamma var gullig nog att ställa upp och passa Loxy trots att hon egentligen hade bokat dagen för egen del från början. Tack goaste mamma! nalle16

 

Det blev en ordentlig premiärtur för mig (bortsett ifrån kortegen på mc’ns dag som jag knappast räknar som ”tur”… 😉 ) på drygt 14 mil, och jag var så himla trött den sista biten att jag knappt höll mig vaken bakpå hojen. Jag bara slocknade hela tiden och Håkan hade tydligen känt ryckningarna när jag vaknade till gång på gång… haha! Men trots att jag frös rätt ordentligt vid ett par tillfällen så var det en grymt härlig tur, och kul att gå och titta på alla gamla fina bilar och hojar på utställningen. Kommer lite foton därifrån senare, jag har inte laddat över korten från kameran ännu.

 

cutecolorschores73

 

Idag är det dags för tvättstugan igen. Vi tvättar faktiskt bara var 14:e dag, men det känns som det är var 4:e eller nåt, så det är genom såna här saker som man märker hur himla fort tiden går. Håkan har åkt iväg till Göteborg idag tillsammans med Jonas, så jag får ta hand om det själv. Jag undrar om han inte riktigt litar på mitt minne…? *s* Jag såg precis att det satt ett stort A4-ark med texten ”GLÖM INTE TVÄTTSTUGAN 10.00” på ytterdörren.. *skratt* Jaja, han har väl sina skäl… 😉

 

cutecolorsplantflower41

 

Men nu ska jag först ta en kopp kaffe till och vakna till lite. Igår var jag mer eller mindre medvetslös av trötthet när vi kom hem, och jag känner att det sitter i kroppen idag också, så bortsett ifrån tvätten så blir det nog en lugn dag.

Ha det så gott alla, och på återseende lite senare!

 

Btw, tack alla för era gulliga kommentarer. Jag har haft lite dåligt med tid att svara och besöka bloggar den sista tiden, men jag ska ta igen det så fort jag hinner. För jag blir verkligen jätteglad när jag får små hälsningar ifrån er!

 

 cutecolorsloveicon1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. hej på er! Uch, tycker synd om er som har dåligt väder… verkar vara jämt de?! Här hade vi sol å varmt igår, fortsätter idag.. Sol, klarblå himmel och nu vid lunchtid så har vi 17 grader i skuggan… Nästan så man klaar för att de e för varmt (fniss), men de ska jag inte göra!

    Jag har oxå varit på utställning, fast inte å tittat på bilar, utan på hundutställning. Vi var till Österbybruk och lyckades helt oplanerat hamna vid vavva-ringen. Så där fick man sitta drägglandes å titta på korthåriga små vavvor. Men jag har ju mina underbara små troll/busar, men klart man ändå är lite sugen på vavva. De vet du ju att jag alltid varit. Men varför det aldrig blev det, de vet jag faktiskt inte… M å jag har i alla fall sakt att när de blir dags att köpa nästa hund, då blir de vavva i alla fall.

    Så länge så har jag mina bebisar, som just nu sover i soffan (ler).

    Ha en underbar dag och jag skickar iväg lite av det fina vädret till er.. hoppas de kommer fram?!

    kram

Kommentarer är stängda.