Allmänt

Snöstorm!

snowstorm1

 

Så här såg det ut på våran balkong igår kväll vid 22-tiden. Några timmar senare fanns det knappt en snöflinga kvar, för då ösregnade det, och stora slaskklumpar rasade ner ifrån taket och skrämde slag på oss i stället.

Men runt 7-tiden i morse så började det snöa igen, så nu ligger den tjock på nytt, dock med ett lager slask under. Och så tokblåser det förstås. Vad är det för märkligt väder vi har egentligen? Fast fint är det när det är så här mycket snö. smiley Säkert inget som imponerar på er norrlänningar…hehe! Men här nere är det riktigt mycket och i Borås där det bara regnar är det rent sensationellt. smiley Jag har varit ute med kameran idag och fotat lite snögubbebygge och annat snöbus. Kommer upp med bilder lite senare. smiley

// Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...