Allmänt

Utmaning!

untitled1

Jag har gjort den här utmaningen förut, och jag vet att i allafall Mikka har blivit utmanad på den förut. Men den är ganska kul att läsa, så jag kör en repris. smiley

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

ROSA: Men det är knappast nån nyhet för någon. Haha! Jag är tokgalen i rosa! smiley Jag har alltid älskat rosa, men det är först sen jag egentligen blivit för gammal för det enligt många, som jag verkligen har vågat börja använda det. Som tur är, så har jag en grymt tolerant sambo som tillåter att jag klämmer in lite rosa inredningsdetajer här och där.

FRYSER INTE: Det här är mer än märkligt! Men när jag får migrän, så är det precis som någon nerv eller nåt till eller från hjärnan blir blockerad, för jag kan inte känna fryskänslor. (hmm..heter det så?) Jag kan sitta ute på balkongen i bara en t-shirt i flera minusgrader, och trots att jag känner att jag blir kall, så fryser jag inte ett dugg. I vanliga fall är jag världens frysskit. Lite lurigt, det där, för jag får passa mig så att jag inte blir sjuk eftersom kroppen troligtvis kan bli för kall även om inte jag känner det.

VACKRA SAKER: Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det här, för alla tycker väl om vackra saker. Men jag kan bli helt lyrisk över saker som jag tycker är fina. Det kan vara allt ifrån en vacker människa till en gnistrande prisma i en takkrona. Och jag känner verkligen en slags rysande njutning i hela kroppen av att betrakta vackra saker. Undra om det går i arv? Min mormor var precis likadan.

HOBBYS: Jag har sjukt svårt för att bestämma mig för en enda hobby. smiley Det är så himla mycket som jag tycker är roligt, så jag kan inte hålla mig till en eller två saker som normala människor oftast gör. Problemet är att jag oftast köper på mig en massa material till en grej jag tycker verkar rolig och sen blir det bara liggande när jag har testat ett par gånger och sen hittat nåt nytt att prova.

SMYCKEN: Jag älskar smycken! Speciellt diamanter, men även andra ädelstenar och guldsmycken. Och eftersom jag älskar alla mina smycken så har jag oftast på mig alla på en gång, till mångas förtret som gärna klagar på mig. Min sambo brukar kalla mig för dollarkärring. Haha! Men vad 17, more is more.. smiley smiley

SOVER INTE: Jag har sömnproblem, och det är kanske inte så märkligt. Det har ju många. Men jag kan sjukt nog vara vaken i upp till 5-6 dygn ibland, och det är märkligare. Visst blir jag ganska snurrig, men somnar gör jag likt förbaskat inte. Hur normalt är det på en skala? *s*

Jag utmanar: Mikka, Princess Conzuela, Linnéa, Suss, och alla andra som känner sig utmanade. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Samma igen..vi är så lika:) Nummer 4 och 5:) Älskar också vackra saker, som djur, blommor, fina smycken, söta tekannor som de du köpte på marknaden ,m.m. 🙂
    Kram<3

Kommentarer är stängda.