Allmänt

Sista kvällsturen…

loxy4

 

Det blåste ganska friskt när vi gick ut på sista kisseturen, lilleman och jag. Men så länge vi höll oss intill skogskanten så var det ingen större fara. Där var det i stället snön som ställde till trubbel för min lilla prins. *s* Det var en smula svårt att hålla sig för skratt när jag såg hur han pulsade fram i snön på sina ställen. Han var inte road, och hade väldigt bråttom att göra sig klar. smiley Men det är när det snöar som han bara vill in. Är det bara uppehåll och han är påklädd så han inte fryser, så kan han busa på ordentligt i snön. Om man peppar honom lite… Haha! Min lilla fryshare! smiley

 

 

 

loxy5

 

Jag hade ärligt talat lite problem med att få de här bilderna. *skratt* Dels så har jag inget skydd till kameran, så jag fick hela tiden försöka skydda den mot blötsnön, och dels så försökte min mindre roade fotomodell springa hemåt varenda gång jag vände mig emot honom. Så jag knäppte bara av några för att föreviga honom i denna sällsynta snö och så gick vi hem igen. Själv tyckte jag att det var riktigt mysigt med allt det vita. smiley

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...