Allmänt

Vacker men kylig morgon..

loxymorgon59

 

God morgon på er alla!

 

Tänk, jag fick lite drygt 1 timmes sömn till slut! Fantastiskt! 😉 Men nu är det morgon och definitivt lika bra att ge upp. Jag har precis kommit in från en morgonstund med kaffet ute på balkongen, och det är ju inte speciellt varmt ute om man säger så. Jag är ganska övertygad om att min stackars älskling hade en ganska kylslagen resa till jobbet i morse…

 

Solen skiner dock, och det är blå himmel med bara några få fluffiga moln. Och det skulle faktiskt vara lite bättre väder idag. På förmiddagen… Sen ska regnet komma igen. Undra hur länge vi kommer att få stå ut med det här innan värmen är tillbaka?

Idag har jag dock en del projekt på gång här hemma, så jag kommer ha att göra ändå. Mest av allt skulle jag behövt tvätta upp en jättetvätt som vi har lyckats samla på oss sedan sist, men superklanten jag missade den bokade tvättiden igår. Jag började prata med Håkan redan förra veckan om att vi måste dubbelkolla tvättiden, för jag var osäker på om jag satt upp måndag eller tisdag, trots att jag lutade mest åt det sistnämnda. Dagarna gick och ingen av oss fick tummen ur att kasta en blick in på bokningstavlan. Förän igår eftermiddag…Och naturligtvis hade jag bokat måndag förmiddag. *suck*
Som tur var lyckades vi sno åt oss en tid redan i morgon, så jag får stå ut med högarna tills dess. 😛

 

cutecolorsdollline1

 

Så nu ska jag ägna mig åt lite annat i stället. Det blir lite jobb vid symaskinen, städning av badrummet och så ska jag omorganisera i frysskåpen. Sen har jag lite andra planer också, men jag vet inte om det blir av än, det får jag se.

 

Hoppas ni får en fin dag i allafall alla, och att vädrets makter är på vår sida.

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Hej, jag måste bar säga att din design är hur mysig som helst, man sitter här och kollar runt och det är bara blogg efter blogg. Men så klickar man upp din och kan inte låat bli att le en smula.
    Allt känns mysigt välkommnade rosa!

  2. go morron på er!! Låter som en ”vanlig” tisdag de där, i alla fall så brukar de se ut ungefär sådär här. Man måste fixa å ordna, de e tisdagar de.

    kram

  3. Cherlindrea säger:

    Em: Tack så jättemycket för de orden! 😀 Alltid roligt att höra att man skiljer sig lite från mängden. =))
    Ha en fin dag! //Indra

Kommentarer är stängda.