Allmänt

Hopplöst letande… :-(

faery1

 

God kväll på er,

 

Ursäkta att jag försvann idag igen, men jag har inte mått så bra idag, så jag har mest legat och vilat. Men jag hade ändå tänkt att blogga nu fram emot kvällen när jag äntligen orkade mig upp och sätta mig i soffan en stund. Men något annat har upptagit min tid de senaste timmarna..

 

Vi hade precis plockat undan alla dynor, blommor och ljuslyktor på balkongen inför nattens oväder, Håkan och jag, när jag helt plötsligt upptäckte något fullkomligt katastrofalt! Jag hade inte längre min förlovningsring på fingret!

 

Resten av kvällen har vi alltså ägnat åt att försöka kartlägga mitt senaste dygn, komma på när jag hade den senast och sen leta, leta, leta. Detta har resulterat i allt ifrån att vända upp och ner på hela hemmet, riva ut all tvätt som jag vek in igår, springa ner i soprummet för att hämta upp soppåsar, sätta upp lappar i huset om hittelön och sist av allt har jag gått omkring med ficklampa och letat över gräsmattan och skogskanten nedanför balkongen i mörkret och ösregnet. Jag stod nämligen och slängde ut bröd till fåglarna där i går kväll, och det troliga är nu att ringen glidit av fingret på mig och följt med, när jag har svingat ut armen för att kasta brödet så långt mot skogen som möjligt. Jag har nämligen gått ner såpass mycket i vikt sedan vi förlovade oss, så ringen var för stor för mig. Jag stod och tänkte på att jag måste ta in den när jag vek tvätten igår, eftersom den var på väg att åka av hela tiden, så då hade jag den i allafall kvar.

 

Ringen är fortfarande borta, och nu kan jag inte komma på fler ställen att leta på. 🙁 Men jag ska ut igen så fort det ljusnar och gå igenom området nedanför balkongen igen. Men det är verkligen som den berömda nålen i höstacken. Gräsmattan går väl an, men skogskanten och en bit in där brödet till fåglarna låg är full med decimeterdjup ljung, tjockt gräs och sly. Jag måste erkänna att jag inte har mycket hopp, men jag måste ändå prova.

 

Usch, så himla ledsen man blir när sånt här händer. Jag har ringar på vartenda finger, på vissa av dem har jag till och med två, och bortsett ifrån en ring efter mormor så hade jag hellre tappat vilken som helst av de andra – bara inte förlovningsringen. Men det är väl typiskt antar jag…

 

Nu ska jag i allafall gå och lägga mig och så hoppas jag att jag är lite piggare i morgon. För jag ska ut så fort jag vaknar.

Håll gärna tummarna för mig. Man vet ju aldrig…

 

Sov så gott alla!

 

lcbutterminis5

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(7) kommentarer

 1. säger:

  Åh men vännen jag vet precis vad du går igenom! När jag gifte mig fick jag en sån vacker armband i rött och vitt guld av min man i morgongåva. Efter ett par år så tappade jag massor med vikt och armbandet åkte av, vart vet jag inte. Jag vågade inte säga något utan vände up och ner på huset när han inte var hemma. Det gick ett par år med lite små frågar om våran försäkring, kvitto osv utan att det löste sig. Varje gång han frågade mig vart den var sa jag i smyckesskrinet. Till slut erkände jag dock och han var inte sur att jag tappade den utan att jag inget sa. Han hade kunnat hjälpa mig leta. Till ex lånade vi en husbil under tiden som sen länge blev såld, han menade att han kunde vända up och ner på den innan han sålde den. Iaf så nästa gång jag fyllde år så fick jag en ny vacker armband. Inte en likadan men en vacker i vitt och rött guld igen. Han sa, det är klart du ska ha ett armband. Visst är det fint? Han kan min man ibland. Jag som kände mig så dum som tappade den och sen inget sa.
  Jag hoppas så innerligt att du hittar din ring idag, jag vet så väl vilka kännslor som yrar runt när man har tappat något så dyrbart(oftast kännslomässigt dyrbart). Många lyckokramar idag!

 2. håller tummarna stenhårt!!!!!

  Hoppas du hittar ringen! Vet precis hur det är, min kära sambo tappade sin för nått år sen…. i snön! Som tur va så hittade vi den efter MYCKET letande.. Hoppas hoppas för din skull! kram

 3. säger:

  Nej vad hemskt! Sånt där kan man bli tokig över. Självklart är det alltid den ringen man håller av mest som ska springa iväg och gömma sig 🙁 Se till att inte dammsuga förrän den är framme nu då, elelr oxå damsuger du jäklar så kanske du fångard en där 😉

  Lycka till med letandet. Massa kramar

 4. säger:

  jag håller tummarna för att du ska hitta den.

 5. Annelill säger:

  Usch vad tråkigt! Jag kommer gärna och hjälper dig och letar utanför.
  jättekram.

 6. Cherlindrea säger:

  Tack så mycket alla! Jag har varit ute hela morgonen och letat, men tyvärr – den är fortfarande borta. 🙁
  Tänk om man hade en metalldetektor…

  Kram på er!

 7. Annelill säger:

  Du kanske tog av dig ringen när du märkte att den satt lös, och la den i en ask eller något,
  ibland kan man göra så i förbifarten och sen glömma av det.
  Kram.

Kommentarer är stängda.