Allmänt

Ett litet livstecken!

whiteshoe1

 

Mina toksötaste skor som jag köpte härom dagen! 😀

 

Hej på er alla!

 

Hjälp, vilka dagar det är just nu! Det är precis fullbokat varenda liten minut och på kvällarna är jag totalt utslagen. Men nu börjar det närma sig. Det är bara de sista finslipningarna kvar, och jag letar lösa trådar lite här och där att knyta ihop. 😛

Igår var min mor och syster här för att få fina naglar, och jag fick se näbbklänningen som båda tjejerna ska ha. Fullkomligt underbar! 😀 Är såå himla nöjd med dem!

Just nu är Håkan iväg för att handla en massa som vi ska ha både här hemma och ute i festlokalen och själv ska jag slänga mig i duschen innan jag ska stryka till några partier på brudklänningen. Så det här är bara ett litet inhopp för att visa att jag lever. 😉

Ha en kanonfin dag alla och var rädda om er! <3

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Lycka till med bröllopet:)

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Tack så jättemycket! 🙂 Det kommer upp bilder efteråt. 😀

  3. Hej! Vilka fina skor, vart köpte du dom? Haft en bra helg? 🙂

  4. Sv: Okej ska kika in där 🙂 Trevlig kväll!

Kommentarer är stängda.