bedroom1

 

God kväll alla!

 

Jag glömde ju att berätta en annan rolig sak förut som också hänt idag – nämligen mitt paket från Jotex som äntligen kommit! 😀

En av sakerna var det försenad leverans på, så den kommer inte förän 10/7 – om en månad! Och då har jag redan väntat över 1 1/2 månad på det här paketet. Jag pratade med en kompis om det här härom dagen, och hon bekräftade bara vad jag redan upptäckt: Dom har mängder med fina saker på Jotex och priserna är riktigt bra. Men leveranstiden är rena katastrofen! Ett par tre månader är tydligen ingen ovanlighet, och även om jag är stormnöjd med mina inköp därifrån, så kommer jag nog ändå tveka både en och två gånger innan jag beställer något därifrån igen. Jag vill ju gärna ha t.ex. sommarsakerna jag beställer på sommaren, inte nångång mitt i vintern…

 

Idag kom i allafall ett paket med mina nya vardagsrumsgardiner, sovrumsgardiner, ett set med sängkläder, överkast och matchande prydnadskuddar. Sovrumsgardinerna är de enfärgade rosa på bilden ovan. De andra kom i första leveransen, men jag hade redan från början bestämt mig för att kombinera dessa två, för att kunna dra för de mittersta över fönstret under soliga dagar. Det blir ett otroligt vackert milt ljus i hela sovrummet när dom är fördragna. 🙂 De rosenmönstrade gardinerna är i samma tyg och mönster som påslakansseten som också kom idag, men dom ligger redan i tvättkorgen, för en genomkörare i maskinen innan jag bäddar med dem. Vardagsrumsgardinerna har jag inte fotat nu, men det är likadana som de rosa enfärgade här ovan, men vita i stället. Och det blev så fräscht och somrigt med helt vitt därute. =))

 

bedroom4

 

bedroom2

 

Men det som jag har väntat och längtat efter mest är vårt underbara nya överkast med matchande kuddar! 😀 Det gör sig inte rättvisa alls på de här bilderna, det är så mycket detaljer man inte ser här. Överkastet är i lapptäckesteknik, men även med flera applikationsdetaljer. Och applikationerna är stoppade, så blommorna lite här och där mellan bladrankorna är som små fyllda bulliga minikuddar. 😀 Kanten runt hela överkastet är bågformad. De matchande kuddfodralen med påsydd kant är enormt stora,  jag hade inte ens så stora kuddar hemma. Till och med våra största sovkuddar var för små. Men tills vidare får det funka med dem, och så får jag gå på jakt efter stora kuddar senare. Eller sy egna innekuddar, det är nästan enklare tror jag.

 

Hur som helst så är jag supernöjd med mina varor, och nu väntar jag bara på den sista, en smyckesdocka. Den är ju inte speciellt årstidsbunden, så det är inte hela världen att den är försenad.

 

bedroom3

 

Förhoppningsvis har jag min lilla smyckesdocka här innan jul i allafall.. 😉

 

Nu ska jag snart kika på ”Att göra en pudel” på 5:an. Ha en jättefin kväll alla!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Paket från Jotex idag! =))”

  1. Annelill Says:

    Vad underbart fint det blev med gardinerna och överkastet.
    Sov så gott puss.

  2. Cherlindrea Says:

    Annelill: Ja, visst blev det! 😀 Jag är såå nöjd med det! Du ska bara se sen så romantiskt det är kvällstid när jag har tänt alla lampor, så sött! 😀

    Nattinatt och sov gott du också! Puss puss!

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th juni 2009
Filled Under: Inredningsprylar, Shopping, Textilier