Allmänt

Tv-kväll med varma mackor..

sovrum1

 

God kväll på er!

 

Jag hade fortfarande en hel del sömn att ta igen upptäckte jag nu i eftermiddag, så när Håkans son Peter och hans sambo Jenny hade åkt så slocknade jag totalt i nästan två timmar. Och faktum är att jag säkert skulle kunnat sova ännu längre, men jag vill gärna sova i natt också. Så nu har jag varit på benen ett tag och vi sitter framför tv’n och äter varma mackor och kikar på ”Hannibal rising – Ondskan vaknar” på Tv4.

 

Förresten, appropå sova och säng; Jag har ju bäddat med de nya sängkläderna nu och det blev såå fint med de matchande gardinerna. 😀 Riktigt romantiskt och fräscht. =)) Och dessutom doftar det helt underbart i hela sovrummet av det ljuvliga sköljmedlet som Håkan köpte sist, Ariel med rosendoft. Det är nästan så man bara går och längtar efter att få gå och lägga sig. *s*

 

***

 

Men nu ska jag först och främst kika klart  på filmen här och kanske plocka fram mina nagelgrejer och köra lite manikyr under tiden. 🙂

 

Hoppas ni har en riktigt mysig kväll och får en god natt när det är dags.

På återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...