Blommor & växter

Nya balkongblommor!

balkongblommor11

 

Då var jag tillbaka ifrån Blomsterlandet! 😀

 

Det var ganska utplockat där, men jag hade helt enkelt ingen lust att åka runt i en stekhet bil och leta blommor i fler handelsträdgårdar, och dessutom har jag ju typ 50 plantor i växthuset som växer så det knakar. 🙂 Både Zinnian, Dahlian och roseneternellerna har blivit ordentligt stora nu, och jag hoppas att dom tänker blomma också. *s*

Så idag blev det några trädgårdsstjärnöga, som jag har haft tidigare år, och som är otroligt rikblommande och dessutom tåliga för både regn och vind. Passar bra här i Borås…hehe! Och så blev det ett par rosa pelargoner också. Jag kan nog inte gå in i en handelsträdgård eller blomsteraffär utan att komma ut med minst en pelargon. 😉

Så nu ska jag sätta igång och plantera dessa i mina balkonglådor. Jag tänkte passa på innan solen når hit till balkongen, för då är det nästan omöjligt att stå här ute och jobba. Men fotona ifrån gårdagen på Ryda är på gång, måste bara fixa blommorna först. 🙂

 

Ha en fortsatt härlig dag alla! Jag dyker upp lite senare. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...