Allmänt

God morgon i värmen!

loxymorgon70

 

God morgon på er alla!

 

Idag var det värre än nånsin att få liv i min lilla gris. 😛 Han är helt slut efter gårdagen och kommer förmodligen ligga och softa och sova hela dagen skulle jag tro. (som om det skulle vara nåt ovanligt…haha)

 

Det är redan härliga 24 grader i skuggan ute på balkongen och mer kommer det att bli under dagen. Jag ska iväg en sväng och köpa lite balkongblommor på förmiddagen, men sen kommer jag nog att parkera mig härute, med något kallt att dricka, ett fruktfat och min senaste ”Drömhem & Trädgård” som jag köpte på vägen hem igår. 🙂

Men jag kommer hålla mig under parasollet, för trots att jag tyckte jag satt mest i skuggan i går så ser jag ut som en svullen bulldog i ansiktet idag. Jisses, säger jag bara! Att solen tog så mycket – det märkte jag inte igår.

 

Nu ska jag fixa lite med fotona från gårdagen, så kommer dom upp under dagen.

Ha en underbar dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Haha, du påminner mig och Reese i Legally Blonde, skitcoolt! 🙂 Söt liten vovsing där, precis sådär ligger min jack och sover hela tiden, slappis 🙂

 2. säger:

  Godmorgon 🙂 Ja det var så otroligt härligt där ute! Bättre är det ju med att kunna ha lägenheten om man skulle känna att man vill dra sig tillbaka. Tänk så roligt Loxy och Boss skulle få det där ute med 🙂 Du får följa med oss nästa gång. Det är frustrerande att Håkan är rädd för Kita när hon är snällare än Rex och Tintin tillsammans. Helt underbar!

  Massa kramar

 3. säger:

  Föresten, du tror inte du kanske, möjligtvis har tid att fixa min header snart? Är hemskt nyfiken på den 🙂
  Kramar

 4. jasså, som en bulldog (skratt). jag ser mer ut som en kräfta, fast till formen som en flodhäst då. Skit samma, vem orkar vara snygg å fräch i denna värmen?!

  Hemma från en underbar helg på landet. Betty har badat, Saga solade istället. Hoppas ni haft det underbart?! Men av vad jag kan läsa å se, så verkar det ha varit bra. kram

 5. Annelill säger:

  Haha! Lilla loxy pox, är du så trött sen igår. Puss på dig

Kommentarer är stängda.