Allmänt

En dag på Ryda..

casper-rosie

 

God kväll på er!

 

Ursäkta att första inlägget för dagen kommer klockan 00.00 på kvällen. 😛

Men jag hann helt enkelt inte med bloggen idag på morgonen innan jag for i väg till hundutställningen på Ryda sportfält. Och jag lämnade faktiskt laptopen hemma idag. =)) Men jag insåg att jag inte skulle ha varken tid eller lust att sitta och blogga där, utan jag ville hellre umgås idag. Och det har verkligen varit en supermysig dag – men varm! Stekhet skulle jag väl snarare säga. När man inte ens har ork över till att gå runt och shoppa i marknadsstånden, då är det illa..haha! Men några grejer köpte jag i allafall, ”behövasaker” snarare än ”villhasaker”. *s*

 

Efter att ha fått vänta på bussh***et som vi missade med ett par minuter i stan och som bara gick en gång i timmen, vilket innebar drygt en timmes väntan i stekheta solen på busstorget, så var vi ganska spaka både Loxy och jag när vi kom hem. Så jag har inte ens orkat ladda över fotona från dagen förän nu. Men jag lägger upp dem i morgon, för nu ska jag faktiskt hoppa i säng. Men en bild bjuder jag på i allafall – en liten pussbild på sötaste lilla Casper och lika söta Rosie. 😀

 

Till alla jag har pratat med på utställningen idag; Det var verkligen jättekul att träffas och säga hej! 😀

Och Lori; Tack för en jättemysig dag! Ser fram emot att ses igen! 🙂

 

cutecolorsdollline21

 

Nu är det dags att ta lilleman på sista turen och sen är det sovadags för vår del.

Hoppas ni har haft en fin dag alla, och får sova gott i natt!

På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Trevligt att träffas igår, även om det bara blev en kortis.
    Vi fick åka hem tidigare än planerat, det var jobbigt för både hundar & barn i värmen. ”Badade” Cazper & Diva i handfaten flera ggr för att kyla ner dom.

    Vilket gulligt kort på Cazper & Rosie! Cazper ser ju ut som en liten skrutt *fniss*. Fast det är han ju också iofs 😉

    kram Catharina

Kommentarer är stängda.