Allmänt

Inte en minut över…

bloggfoto13

 

God förmiddag på er alla!

 

Ja, om det var en intensiv dag i förrgår, så var det ingenting emot hur gårdagen såg ut. 😛 Jag hade inte en minut till övers för att sätta mig och blogga. Vi for från det ena stället till det andra, och kom inte hem förän sent igår kväll. Och då var jag så toktrött att jag slocknade på några minuter. =))
Likadant var det med lilleman, som även idag är helt slut och helst vill ligga i knät och sova. 😉

 

Det blev förstås en massa foton tagna igår, på Minas vackra dop. Både i kyrkan och på dopfikat efteråt i en hembyggdsgård strax utanför Härnösand.
På kvällen åkte vi ut till Håkans bror och svägerska i underbara Hästviken igen, och åt middag där. Det blev en riktigt mysig kväll med supergod mat som alltid. Men då hade jag glömt kameran, så Håkan tog bara några med mobilen där tyvärr.

 

Hur som helst så hinner jag inte lägga upp några foton nu, jag har inte ens tankat över dem till datorn ännu. Vi ska nämligen iväg nu igen, den här gången till Håkans ena syster. Och i mån av tid – även hans faster.
Så nu försvinner jag igen, men förhoppningsvis blir det en lite lugnare dag idag, så jag kan kika in lite senare. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende!

 

Ps. Jag läser förstås alla era gulliga kommentarer, men jag kommer att svara på dem senare, när tiden inte är så knapp. Ds.

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vad mysigt ni verkar ha! Det är så fint med dop. KRam!

Kommentarer är stängda.