Allmänt

Sista kvällen…

harno64

Ett litet smakprov ifrån dopet på underbara lilla Mina.

God kväll på er därute! 🙂

 

Ja, inte blev det något bloggande på dagen idag heller. 😉 Och ändå har det varit en riktigt lugn dag för omväxlings skull. *s*

Jag lyckades få på mig skorna i morse, och det blev en tur på stan i sällskap med ”svärmor”. Vi var runt i olika inredningsbutiker och suktade över alla otroligt fina saker som man möjligtvis inte behöver, men väldigt gärna vill ha. 😛 Jag citerar återigen svärmor, det har jag gjort en gång tidigare. ”Varför måste allt vara så himla nödvändigt jämt??”

Japp! Bättre kunde det inte ha sagts. 😀

 

Vi var bland annat inne på ”Inreda & sånt”, en helt underbar butik som ligger på en liten tvärgata till Storgatan. Jag skulle kunna bränna en årsinkomst på en kvart därinne. *s* Jag skulle inte ens behöva fundera på vad jag vill ha, för jag vill ha typ allt…haha!
På en annan tvärgata, parallellt med denna, ligger en annan affär, Gårdsbutiken, med allt möjligt ifrån gammaldags karameller och vackra plåtburkar till Bukowskinallar och handgjorda saker.

 

Ute på Storgatan gick vi först in i butiken ”Lust & Fägring” och botaniserade bland mängder av fina tyger, servetter och inredningsdetaljer. Och sen gick vi tvärs över gatan till ”Linboa”, en ljuvlig liten butik med noga utvalda vackra saker, både inredning och kläder.

 

Jag kan varmt rekommendera alla dessa fyra butiker om ni skulle ha vägarna förbi Härnösand någon gång. 🙂

 

Nu ikväll har Håkans syster, svåger och deras yngsta son varit här på mysig fika. Det är så synd att man inte hinner med mer under tiden man är här uppe. Jag vet ju att Håkan hade velat hinna träffa sina syskon mycket mer. Men vi får väl se när vi kommer upp nästa gång, och om vi kanske kan stanna lite längre då.

 

Nu ska jag umgås med mina fina ”svärföräldrar” och ta vara ordentligt på den sista kvällen här uppe. Vi sitter och kikar på Kronprinsessan Victorias  födelsedagsfirande såklart. 🙂 Så ett stort grattis till vår duktiga Kronprinsessa måste jag ju förstås tillägga.
 I morgon vid sju-tiden på morgonen bär det av hemåt, men med några stopp på vägen som sagt. 🙂

 

Men jag har ju min billaddare till datorn, så blir jag inte lika åksjuk som på uppvägen så ska jag allt försöka blogga under resan hem.

Ha det nu så gott alla, och hoppas ni har haft en fin dag!

På återseende i morgon.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(9) kommentarer

 1. säger:

  Vilken liten sötnos!!

  Hoppas du inte blev åksjuk.. Kram!

 2. säger:

  Vilken liten goding =)
  Kram

 3. Söt tjej!

 4. säger:

  Hej!

  Tack för besöket hos mig! Det var så roligt att få träffa er!
  Loxy är så himla söt och verkar vara jätte mysig och snäll!

  hoppas vi kan ses snart igen!

  Kram Anna

 5. säger:

  Hejsan! Jag är med i en fototävling och skulle verkligen behöva din röst! Hoppas du ställer upp, ha en bra dag! Kram http://www.svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=2636

 6. säger:

  Vilken liten sötnos hon är! Ja, visst är det jobbigt när släkten bor så långt bort, man önskar man kunde träffa dem oftare. Men så är det ju när man flyttar långt bort. Hoppas hemresan gått bra!

 7. säger:

  Hej vännen och tack så hjärtligt för igår. Det var super mysigt att träffa dig igen och att få träffa Håkan. Hoppas vi kan ses igen snart! Nu har du inte bloggat så hoppas verkligen resan hem gick bra och att du inte ligger med migrän! Hör av dig! Mångakramar

 8. hej på er! Hoppas allt är bra?! Jag har verkligen inte hängt med här på din/eran blogg och känner att jag har mycket att läsa ikapp. Kollar nog igenom, men skumm läser nog bara.. Orkar inte läsa allt nu på en gång (skäms).

  KRAM

 9. säger:

  Söt hon är, lilla Mina:) Hoppas (också) resan gick bra, men förstår att du är helt färdig efter så många mil. Och Håkan också, förstås (eller har du datakrångel?;))Hälsa Håkan så gott.
  Kramar

Kommentarer är stängda.