Allmänt

Sista dagen i Härnösand…

god-morgon-loxy11

 

Ja, då var vi inne på vår sista dag i Norrland. Tidigt i morgon bitti ger vi oss av hemåt igen. Men det kommer att bli några stopp på vägen som jag verkligen ser fram emot, så än finns det roliga saker att se fram emot innan man är hemma. Inte för att det är så trist att komma hem heller, för där väntar lilla Boss som ska bo hos oss i två veckor. 😀 Det ska bli såå himla mysigt! =))

 

Idag hade vi planerat att gå på stan, Håkans mamma och jag, och kika i inredningsaffärer och lite sånt. Jag hoppas att jag fixar det med min förbaskade fot, men klarar hon av det med sin värk i benen så ska väl jag för 17 klara det också. Det hänger mest på om jag får på mig skorna…*s* Igår var det helt omöjligt. Men jag ska göra ett försök här snart och se om det går. 😉

 

Det är väl ungefär de planerna vi har idag, och det känns riktigt skönt med en lugn sista dag här uppe. Eventuellt kanske jag till och med hinner med att fixa upp lite foton från de sista dagarna, men det har jag sagt förr och sen har jag inte kommit hem förän fram emot kvällen ändå. 😛 Så jag lovar inget, men finns det tid så ska jag göra ett försök. 😀

 

Nu ska jag halta in i duschen och göra mig i ordning för idag. Hoppas ni får en fin dag alla, och på återseende lite senare.

 

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Sista dagen, hopas ni får en bra hemresa. Jo jag har haft en bra vecka… Vi smög iväg till rådhuset i lördags. Så nu är man fru. :-D!

Kommentarer är stängda.