Allmänt

En mysig kvällspromenad…

sommarbukett11

 

God kväll på er!

 

Nu har vi kommit in ifrån kvällens tur med vovvarna, Håkan och jag, och det var en helt underbar kväll för en promenad. 🙂 Vi tog en väg som gick både på dunkla skogsstigar och på kvällstysta villagator med massa vackra hus och jag passade på att plocka mig en sommarbukett utefter vägen. Inte världens bästa bild precis, men jag orkade inte ta om den. 😉 Det blev i allafall en jättestor vacker blandbukett som nu står på vardagsrumsbordet så jag kan beundra hela kvällen ifrån soffan. =))

 

cutecolorspixieline21

 

Nu sitter vi och kikar på ”Walk the line” på 3:an, men jag har lite att göra i köket först innan jag kan slå mig till ro helt. Jag har en hel del Ratatouille som ska förpackas och frysas och det måste jag göra i kväll. Men sen ska jag inte göra mer idag, utan bara koppla av och gosa med Loxy och Boss i soffan. Dom är för övrigt helt utslagna efter vår lilla kvällsprommis. För mycket frisk luft kanske..? 😉 Eller snarare för mycket springande fram och tillbaka för att pinka över varandra. *s* Grabbarna Grus alltså! *skratt*

 

Hoppas ni haft en fin dag alla. Här i Borås blev det riktigt skönt väder fram emot lunch, och jag har till och med varit ute en sväng och plockat hallon idag. Inte mer än nån halvliter med tillräckligt för det jag ska ha det till i allafall. Vad det är återkommer jag till i morgon, men jag kan ju avslöja att det har med bakning att göra.. Hehe!

 

Ha en fortsatt fin kväll alla och sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon.

 

Natti natti! 🙂

 

loxybossnatti1

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Kram på dig vännen

  2. säger:

    Underbara bilder på hundarna och den vackra buketten! Kram Ewa

  3. säger:

    Hej vännen:) Vilken underbar sommarbukett:) Bland det mysigaste som finns tycker jag att vara ut en fin sommarkväll och plocka vackra blommor och göra en fin bukett:) Där Bompe är på bete i år finns det många fina blommor så det har blivit ett par buketter som mamma och jag har plockat:) Underbart!

    Först vill jag be såååå mycket om ursäkt för att jag inte har svarat på din kommentar!:(<3333 Jag har tänkt på det jättemycket och skämts så. Varje gång jag har kommit på det när jag sitter vid datan har jag varit så trött och när jag är trött vill jag inte svara på dina kommentarer för att de betyder så mycket för mig så jag vill kunna skriva ett ordentligt bra svar, inte bara något snabbt:) Nu när du varit så otroligt gullig och skrivit en till kommentar även fast jag inte svarat fick jag en energikick till att skriva denna;)

    Nu kommer själva svaret:
    Hihi tack! Jag har försökt att uppdatera mycket så att bloggen blir rolig och intressant:) Oh så bra att jag kunde hjälpa till:) Men usch att du inte kan sova:( Vet du varför?
    Tack, tack , tack:) Vad glad jag blir, kämpade länge med Zakynthos inlägget:) Jag har kopierat den i Word och ska skriva ut och spara i all evighet;)=D Jag rekomenderar Zakynthos varmt:)

    Ha det toppen, hälsa din man och söööta vovven:) Stora kramar /Camilla<3

Kommentarer är stängda.