Personligt Skönhet & hälsa

Badrumsfavoriter

badrum1

Jag tänkte på en sak när jag stod i badrummet i morse. Det är ju inte klokt egentligen, så mycket grejer man har där. Allt ifrån smink och hudvårdsprodukter till bad- och duschsaker av olika slag plus hur mycket grejer som helst till håret. Jag kollade runt lite, och funderade på om jag faktiskt skulle kunna slänga en hel del som jag inte använder, men kom fram till att jag faktiskt använder alltihopa. Vid olika tillfällen förstås. Ändå tror jag nog att jag skulle kunna klara mig med bra mycket mindre grejer om jag tänker efter.

Dock finns det vissa saker som jag inte skulle kunna klara mig utan. Mina absoluta favoriter, som används dagligen. Och det är min rengöring & mitt ansiktsvatten från Lancôme, min lilla flaska Kérastase Serum för frissigt hår, Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream och min älskade parfym, Kenzo’s Amore.

badrum2

Utöver de produkterna så använder jag även dagligen min elektriska ögonfransböjare och min ögonbrynstrimmer från Depend. Jag bara älskar dem, och innan jag köpte denna böjare med värme, så har jag aldrig förstått poängen med en sådan. Jag tycker aldrig dom har gett något resultat. Den här, däremot, är superbra.

Vad har du för badrumsfavoriter som du inte skulle klara dig utan?

//Indra

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...