Allmänt

En sommardag till! :-D

morgonblommor1

 

God morgon på er där ute!

 

Hoppas ni har haft en god natt. Själv har jag sovit så där lite halvt om halvt, men jag har i allafall inte varit vaken hela natten.. *s* 😉
Lilleman sover fortfarande, den sömntutan, men jag ska väcka honom nu när jag är klar med morgoninlägget, annars lär han sova till lunch. Jag fattar inte det där?! Är inte hunden nödig på morgonen? *skratt* Jaja, upp ska han i allafall. 😛

 

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer. Vi bestämde oss lite halvt om halvt när vi var ute hos våra kompisar i början av veckan att sticka iväg till en inredningsbutik på Alboga gård nån av Håkans lediga dagar. Men nu vet jag inte riktigt hur det blir, för vi måste hålla oss hemma och ta emot lastbilen från Härnösand med vår kökssoffa och lite andra grejer som kommer idag. Och vi har naturligtvis inte en aning om när den dyker upp. Även om vi skulle få en tid, så är det inte riktigt att lita på, för när sakerna skulle plockas upp i Härnösand var bilen försenad drygt fem timmar. Så det vet man ju inte riktigt hur det blir.

Sedan har nog Håkan lust att ta en mc-tur idag när vädret är så kanon och han är ledig för en gångs skull. Så som sagt, hur dagen kommer att se ut vet jag inte riktigt än.

Däremot vet jag att jag ska jaga upp min sömntuta nu, och gå på en liten morgontur. 🙂 Sen är det balkongen och en kopp kaffe till som gäller, och så får vi se sen.
Hur som helst återkommer jag lite senare förstås. =))

 

Förresten, blommorna här ovan plockade jag när vi var på promenad runt vår sjö härom kvällen. Jag har aldrig sett så mycket blommor i mitt liv på ett och samma ställe! Helt enorma rosa fält bredde ut sig runt sjön och dess närområden. Blommorna, som påminner lite om orkidéer, är ca 3-4 centimeter stora, i olika rosa nyanser och sitter i klasar på varje stjälk. Men stjälkarna är egentligen mer som stammar, tjocka, rörformade och drygt 1 1/2 meter höga.

 

Är det någon som har en aning om vad det här är för blommor?

 

morgonblommor2

 

Hur som helst var det en otroligt vacker syn, och jag grämde nästan ihjäl mig för att jag inte hade kameran med mig. Men jag ska försöka ta mig ner dit igen innan blomningen är över och ta några kort, så ni får se dessa enorma blomfält. Dom var dock inga blommor som trivdes med att plockas. Blommorna började falla redan innan jag hunnit hem, och sen stod dom sig vackert i vasen kanske ett par timmar innan det låg drivor med blommor på bordet. Dagen därpå hade dom vissnat ner. Så tyvärr får jag njuta av dem på plats, annars hade jag plockat buketter och satt överallt i lägenheten. *skratt*

 

Men nu ska jag in och väcka Loxypoxen. 😛 Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. säger:

  Väldigt fina blommor på fotot, tyvärr kan jag inte hjälpa dig med vad för sort det är

 2. säger:

  Vackra blommor, ser onekligen ut som orkideér. Men inte helelr jag kan hjälpa dig, med exakt vad det är för blommor. Hoppas din dag satratde bättre än min, kylen hade brakat ihop inatt. Varken kul jobb eller utgift! Ha en bra dag. Kramar!

 3. go morron på er.. nej, vi (eller jag) har inte sovit bra alls. Va några dagar sen som jag sov ordentigt. Ja, du vet ju hur de är när man inte sovit ordentligt på länge. Mår faktiskt inte så bra pga det. Men all tid som man kan sova på, då försöker jag få en blund eller två.

  Ha en bra Fredag. kram

 4. Jag blir så avundsjuk på er ni verkar ju ha helt uuunderbara promenadvägar!:D hihi:)
  Du får jättegärna ta lite kort när ni är ute och går i skogen och till sjön så man får se, det låter så mysigt och vackert när du beskriver det:)
  Ha en bra dag i det fina vädret vännen min, vad ska du göra idag?=)<3 Kramar<3

 5. Cherlindrea säger:

  Bompestjej: Ja, vi har verkligen underbar natur här runt omkring där vi bor. Det är helt perfekt att bo så nära stan, bara ca 10 minuter, men här uppe hos oss är det rena landsbygden, med får som betar i hagar bredvid huset och massa härliga skogsvägar att promenera på. Jag ska fota lite mer när vi går ut så du får se. Det blir ju ofta så att man glömmer bort att fota det där vanliga som man ser varje dag, och så är det kanske till och med det vackraste.

  Hur bor du själv förresten? Centralt, eller i nåt ytterområde? Lantligt? Fota gärna du också, de fotona jag har sett från dig är ju oftast ute hos Bompe och där ser det ju förstås lantligt ut så det förslår. 🙂

  Kramizar!

Kommentarer är stängda.