Allmänt

Ett härligt uppvaknande!

bloggfoto26

God morgon på er alla!

 

Det var en lättnad att få vakna idag utan huvudvärk. 😀 Jag har sovit som en stock hela natten, och tabletterna gjorde förstås sitt till också. Dessutom känns det faktiskt lite svalare i luften idag, även om jag inte har sett mycket av det utlovade vrålåskvädret som dom pratade om på nyheterna igår kväll. 😉 Det kom en ordentlig skur i går och åskan smällde ett par gånger med lite efterföljande muller, men sen har det varit lugnt. I allafall här uppe hos oss. Jag har inte hunnit kika på nyheterna ännu, men det kanske har varit mycket stökigare på andra håll i stan. Vädret är mer än lovligt ”lokalt” här i Borås ibland. *s*

 

Idag blir det en väldigt lugn dag i allafall. Jag brukar säga det efter ett migränanfall, och sen är jag igång med en massa saker ändå. Men den här gången blev jag ordentligt skrämd, och jag är livrädd för att få samma sak som igår. Så idag ska jag verkligen ta det lugnt. Och dessutom kommer Loxy behöva göra det också, för han är fortfarande helt slut efter de senaste dagarna och kommer nog sova en hel del idag också. 🙂

 

 

Nu ska jag kila ut och se hur det går för Håkan och min lilla rosa pärla. Jag har inte kört henne på hur länge som helst, så i går kväll när Håkan provade att starta så var batteriet helt stendött. Så lilla pärlan har fått stå i hallen här inne på laddning i natt. 😉 Men nu är hon nedkörd i hissen och ut på gården, så det ska bli intressant att se om hon tänker tjura eller om det går att köra en tur idag. Håkan hade nämligen tänkt att ta en sväng med henne. 😀

 

Hoppas ni får en fin dag idag, och tack alla söta för era hälsningar igår kväll och idag.

Jag återkommer lite senare med foton från helgen. Må så gott alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(11) kommentarer

 1. Åh så glad jag blir!:D Härligt att du mår bättre:D Du får ta kort på din rosa moppe (gissar att det är den du pratar om;)) så vi får se, jag har också moppe:D Har sett en rosa moppe och gissar att det är en sådan du har:)
  Ha en underbar dag vännnen, bra att du SKA ta det lugnt:) Sätt på en film och mys vettja;) Ta din goda choklad med marshmallows kanske?=D
  Kramkram<33

 2. inte hunnit läsa under helgen.. Men som jag förstår så har Loxy inte mått så bra?! Tur att han mår bättre nu!

  Har ni haft regn å åska.. fy va fubbigt! Vi hade en liten skur i Fredags, men sen dess inget. Helgen har varit lugn och veckan kommer nog fortsätta så. KRAM

 3. Var snäll mot dig själv idag.

 4. säger:

  Vad skönt att du mår bättre idag. Det lät inte något vidare med den huvudvärken. Idag var det dock min tur, så jag ska ner till stan senare för att göra några trista men nödvändiga inköp på apoteket.

  Ha det gott idag och hälsa varelserna där hemma 😉
  Kramar

 5. Cherlindrea säger:

  Nicole: Men fick du det idag? Vad är det frågan om? Mamma fick ju också migrän på lördagskvällen. Det måste vara vädret eller nåt, eftersom vi får det allihopa nu.
  Krya på dig och hoppas du mår bättre snart.
  Massa kramar!

 6. Cherlindrea säger:

  Monica: Ja, jag tar det verkligen lugnt idag. Vill inte ha en sån dag till. 🙂

 7. Cherlindrea säger:

  C, Saga och Betty: Ja, Loxy fick värmeslag i förra veckan, och det var verkligen urjobbigt. Men han mår mycket bättre nu, lite trött bara. Det går ju så himla fort med de här små.
  Vi hade lite åska och regn i går kväll, men annars har hela helgen varit kanonfin.
  Hoppas ni haft det bra och att vädret är okej hos er. Här har det börjat blåsa ganska ordentligt och jag skulle tro att det kommer regn snart igen.
  Må så gott! Kramar!

 8. Cherlindrea säger:

  Bompestjej: Tack gumman! Ja, jag mår mycket bättre idag. Inte roligt med migrän kan jag lova.
  Jag har faktiskt lagt upp lite kort på min moppe här på bloggen. 😀 Jag vet inte riktigt vart bara, men jag tror att jag kallade inlägget ”Min rosa pärla” eller nåt. 😛 Lägg gärna upp en bild på din också, så jag får se vad du har för vrålåk. *skratt*
  Nu ska jag fortsätta softa här. Det där med en film lät inte som nån dum idé faktiskt. Jag väntar på lite recensioner från dig också. 😉 Det var flera filmer där som jag är nyfiken på.
  Massa kramar! Hörs snart igen!

 9. Hej Indra:D:D Tack för din kommentar!:D Blev suuperglad när jag såg att bästa Indra skrivit<3
  Åh tack så jättemycket, va snällt! Jag ska ut någon dag och leta blommor att fota som du ska få se:) Hihi tyvärr är jag inte bra på blomnamn *skäms* Men du får gärna lära mig lite och säga vilka de du nämnde är:) Gissar att stjärnögan är den lila/blå som ser ut som en stjärna;) Och penséer vet jag vilka de är:) Men de andra vet jag inte vad de heter:(:P
  Ja min prins är ju sååå fin:) Vi har väldigt fina djur du och jag, Hihi:) men alla djur är ju fina:)

  Åh det låter helt uuuuunderbart! Åh det är så synd att vi bor så långt ifrån varandra :(( Gud så mysig gård de verkar ha! Du får visa en maassa bilder och skriva så får jag låtsas att jag var där;) tihi.
  Va söt fölet verkar vara;) Hihi ska kolla in bilderna!

  För ett par år sen fick en stallkompis häst ett föl, en Fjording, den fick jag hälsa på när den var rätt liten (kan skicka kort!:)) och vi busade och hade jääättekul! Den var som en lekkamrat verkligen, vi lekte kurragömma bakom träd också sprang vi tillsamman:) Jag tjöt av skratt och tårarna rann nästan för att det var så underbart! Kontakten med djur kan ju göra en såå rörd;) Du förstår nog..=)

  Oh va kul att du ska svara på mina kommentarer:) Hihi ah det har blivit rätt många;) Har jag skrivit för mycket?? Säg till isåfall!;) Men du Indra jag har en idé hihi eftersom det är såå många kommmentarer, kan du inte svara på dem som en kommentar där jag skrivit kommentaren?=)Så som du gjort någon gång förut när jag skrev. Haha jag vet inte hur jag ska kunna komma ihåg alla annars:P *skäms* Är det okej? Blir kanske lättare för dig också;) För då är det bara att du säger att du har svarat på inlägget ”…” så går jag dit och kollar:D

  Hoppas att du har en mysig dag! Kramkram<3

 10. haha klant jag!! såg nu att min idé har du redan genomfört ! hahah :D:P
  Smarta Indra:D

  Svar: Oh va kul, då får jag leta rätt på det inlägget;) Ja det kan jag göra:)hihi! Oh va kul att du vill ha recensioner! Förlåt för att jag inte lagt in några, trodde inte att någon ville ha recensioner. Ska fixa det!!:D Ikväll ska mamma och jag på bio och ut och äta:D<3 Vi ska se ”The proposal” med bl.a. Sandra Bullock, den kan jag ju också recensera om du vill?=)
  Berätta gärna om du ser någon film idag, om den är bra och vad den handlar om:)

  Kramisar<3

 11. Cherlindrea säger:

  Hej hopp sötis! Nu ska jag börja svara lite på alla dina kommentarer. 😀 Jag tar några åt gången här, för jag har lite hemsidegrafik att fixa med idag också. Jag är webmaster för vår mc-klubb och det är massor med grejer som ska upp på hemsidan nu efter sommaren. 🙂

  Men först till blommorna då. Stjärnöga är mycket riktigt den lila blomman, jag har flera stycken såna plantor själv på balkongen, för dom är så himla tacksamma. Tål både blåst, regn och stark sol bra, och så har dom en lite lustig egenskap. Dom sluter sig i mulet väder eller på kvällen/natten, så det gäller att inte ta miste och tro att dom vissnar, för dom slår ut igen när ljuset kommer. 🙂 Petunia är den sista bilden du har, de rosa och vita blommorna, och i mellan dem anar jag blå hänglobelia – också en favorit som jag ofta har i balkonglådorna. 🙂 De rosa rosorna vet jag faktiskt inte vad de heter, men fullkomligt ljuvliga är dom i allafall. 😀 Likaså de ljusröda rosorna. Ni ser ut att ha mycket rosor hos er, och det är en sak som jag än så länge bara drömmer om, men inte haft möjlighet att ha ännu. Men nån gång så. 😀

  Då så, då hoppar jag vidare och letar upp din nästa kommentar. 😛
  Kramar så länge! 😉

Kommentarer är stängda.