Allmänt

En lugn kväll framför tv’n

loxynatt28

 

Hej på er därute i kvällsmörkret!

 

Hoppas ni har haft en fin eftermiddag och kväll. Det är dags för oss att hoppa i säng här. Jag har en väldigt trött liten vovve bredvid mig som borde sova ut ordentligt inför morgondagens veterinärbesök. Hoppas det går bra nu, och att det inte är något allvarligt med hans öron. Och att tandstenen inte är så illa att han måste äta antibiotika före ingreppet nästa fredag. Jag tycker själv att det ser lite illa ut på ett par av tänderna, men å andra sidan tyckte jag det på min mammas hund också, men när han var hos vetten så tyckte dom inte att det var så farligt alls. Så jag kanske är överkänslig. Jaja, ingen idé att spekulera, i morgon får vi veta hur det är. Det är desutom första gången vi besöker den här vetten som vi har hört mycket positivt om, så det ska bli intressant att se om vi tycker detsamma som så många andra.

 

Kvällen har vi tillbringat framför tv’n och den Nora Robertsbaserade filmen ”Northern light” på Kanal 5. En okej film, men kanske lite för långsam för vår smak. Den pågår fortfarande, men vi tittar nog inte klart på den. Sängen drar för mycket i kväll. 🙂

 

Middagen idag bestod av kassler, ris och Håkans underbara gräddsås, och till kaffet efter maten blev det förstås lite fikabröd, men för en gångs skull inte mitt eget hembakade. 😉

 

muffins11

 

I eftermiddags kom nämligen min lilla brorsdotter Evelyn upp hit med sina egenhändigt bakade minimuffins som hon ville att vi skulle ha till kvällskaffet. 😀 Sötaste ungen! Pappa skickade med ett par muffins i normalstorlek också. 😉 Dom var verkligen jättegoda! Jag ska nog försöka lura av dem det där recpetet, för jag lyckas sällan få chokladmuffins sådär luftiga som deras var. De vill gärna bli lite kompakta.

 

Jaha, det var väl i stora drag våran kväll, en riktigt lugn och skön sådan. I morgon ska vi som sagt iväg till vetten, men inte förrän halv fyra på eftermiddagen, så vi får väl se om det blir lite måste-saker gjorda på förmiddagen.

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, och sov så gott när det blir dags.

På återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...