Allmänt

Höstnytt från Asos.com

asos4

 

Asos har fått in lite snygga nyheter och jag valde ut några av dem som jag skulle kunna tänka mig. Är det något som jag alltid tycker jag har för lite, (eller är det bara så att man aldrig kan ha för många..? *s*) är stickade tröjor, sådär ”halvvarma”. Tröjor som funkar både på hösten när man vill ha något lite varmare över armarna på kvällarna eller kyliga dagar, och på vintern under jackan utan att det blir för pluffsigt.

 

De här fyra tyckte jag var riktigt snygga. I övre raden till vänster har vi en av mina favoriter. En grå cardigan i härlig angoramix från Mango, med trekvartslånga ärmar och stora fickor på sidorna, £42. Till höger har vi en Cardigan från Ben Sherman med omlottknäppning och stora härliga slag, £60. Grått kommer stort i höst, och jag älskar färgen så det kommer helt klart bli en hel del gråa plagg för mig i år.
I nedre raden till vänster har vi en polo från Berman Black, lite roligare i färgerna om man vill ha något som lyser upp i höstmörkret. En svart tröja med starka kontrastfärger och lång modell, £160.
Längst ner till höger har vi en cardigan i kort modell från Vero Moda, med snyggt mönster i stickningen och dekorativa knappar fram. Ännu en färg som är en riktig favorit för min del. £35.

 

asos3

 

 Klänningar är något som jag aldrig har på vintern, trots att jag tycker det är så himla snyggt och bestämmer mig varenda år för att den här  vintern ska jag ha klänning ofta! Men när vintern väl kommer så är jag så himla frusen att jag skakar bara av tanken på att ha nåt annat än varma byxor på mig. 😛

Men den här vintern ska jag försöka att skärpa till mig och ha klänning lite oftare. 😉 De här tre från Asos tyckte jag var riktigt snygga och de verkar dessutom vara varma nog för frusna mig. =))

 

Den första stickade klänningen är ärmlös med fickor på sidorna, av märket Mango, £45, men funkar lika bra som en tröja tycker jag.
Andra klänningen, också den kortärmad, är av märket Miss Sixty och kostar £105.
Klänning nummer tre är kanske inte lika varm som de första, men ack så snygg! ”Sleeveless biker dress” kostar £75 och är av märket Firetrap.

 

asos2

 

Kanske inte så varm men kul tröja, även om man kan tro att den skulle passa bra en kylig höstdag. Det kanske den gör också, för den mindre frusna. 😉
Det här plagget ser ut som en hundtandsmönstrad cardigan, men är i själva verket en långärmad top med tryck i form av en tröja över en rundhalsad vit jumper. 😛 I mjuk bomull med rolig detalj i form av ett par glasögon på ”tröjslaget”. £45 från Killah.

 

asos1

 

Ursnygg omlottknäppt kappa i höstens hetaste färger med dekorativa knappar och dubbla fickor. Den här kappan skulle jag gärna krypa in i höst. £240 från Miss Sixty.

 

asos5

 

Min favorit som jag överväger starkt att klicka hem!

Underbar stickad oversized cardigan i vitt med randiga detaljer i ”fiskartröjestil”. Stora knappar fram och dubbla fickor. £65 från Motel.

 

Ett litet urval bland allt snyggt som jag hittade på asos.com idag. 😀

 

illust32

 

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Så mycket läckert! Gillade polokragen i rosa, den såg skön ut:)

  2. säger:

    Hallå bloggvän!

    Härligt med nya höstkläder, tycker verkligen att den vita koftan med marina inslag var en hit…

    Tyvärr blir det nog ingen hund för mig då min chef sa nope… Kan ju inte låta lilla älsklingen vara själv hemma. Men vi får se hur det blir i framtiden, kanske hunddagis.

    Kram från bloggisen Nettis

Kommentarer är stängda.