Allmänt

Arla morgonstund..och lite gardinfunderingar. :-)

loxymorgon41

 

God morgon på er därute!

 

Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag! 😀 Blå himmel, strålande sol och..ja, inte så varmt än kanske, bara drygt 10 grader. Men det kanske blir bättre under dagen. =))

Jag har haft en låååång natt utan sömn, den största delen av tiden har gått åt till att sitta på balkongen och läsa tidningar. Klockan 5 startade jag kaffebryggaren eftersom Håkans väckarklocka skulle ringa kvart över. Sen gick jag och lade mig och halvslumrade lite, hörde när klockan ringde men tänkte att jag väntar lite, sen går jag upp och tar en kopp kaffe med honom innan han ska iväg till jobbet – och efter det brann jag av totalt! Strax i sex kom han in för att säga hej då, och sen var det lögn i h***e att somna om igen. *s* Och ändå vill jag ju att han säger till när han går, för jag avskyr att vakna på morgonen och upptäcka att jag är ensam hemma utan ett ord. Så jag får väl skylla mig själv när jag är så fjollig. *skratt* Nu har jag i allafall suttit på balkongen med kaffekoppen och ett gäng tidningar sedan klockan sex i morse och det började bli lite väl kyligt därute nu.

 

Vad händer idag då?

Ja, ett par saker vet jag i allafall. Jag måste skriva en shoppinglista till storhandlingen i morgon, och jag måste iväg och köpa mjölk som är tokslut. Det är mina stora måste-saker idag. 😛

Men det finns en sak till som jag tänkte ägna en stund åt idag, nämligen att leta efter höst/vintergardiner eller tyg. Eftersom jag har en hel del rosa detaljer i köket, så vill jag gärna ha gardiner som går ihop med den färgen, men utan att vara för somriga. Jag har redan kollat runt lite, och det verkar som om det här kan bli en riktig utmaning. De flesta gardiner/tyger för den mörkare årstiden tenderar att vara i helt fel färg, och så fort dom har en aningens lite rosa i sig så måste dom tydligen vara blommiga. Jag har absolut ingenting emot blommiga gardiner, tvärt om. Men jag tycker rosablommiga gardiner i köket passar bäst sommartid. Vita gardiner är förstås alltid fräscht, och egentligen funkar det ju vintertid också. Men för det första har jag redan vita gardiner till köket, och för det andra vet jag att jag brukar vilja ha lite mer ombonade färger när det börjar bli mörkt och kallt ute. Jag har hittat ett par i…vad ska man kalla det…mörkrosavinrött typ.. *s* Lite murrigare nyanser i rutigt som jag funderar på. Vi får väl se vad det blir.

 

Men nu ska jag först kolla mail och lite andra saker, och sen bör väl lilleman vara vaken och redo för en morgontur. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

misc02r

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. säger:

  Godmorgon,

  Hirskapslarna är bra för hud, hår och naglar och innehåller mycket mer än bara hirs. Dessa kapslar kan man endast köpa via Alpnaering demo (som Tupperware & PartyLite) eller via Alpnaerings hemsida. http://www.alpnaering.se Själv är jag super nöjd med Alpnaeringsprodukter speciellt hirskapslarna så jag blev egen återförsäljare.

  Härligt att höra att solen fortfarande kan skina, här i Stockholm är det grått, grått och åter grått.
  Hoppas du får en bra dag!!

  Kram H

Kommentarer är stängda.