Allmänt

Storhandling idag!

kissemorgon1

 

Frukostdags… 😉
Idag får en av min brors kattungar, som numera är stor kisse och har flyttat hemifrån, hälsa god morgon vid frukostbordet. =))

 

Har ni sovit gott därute? Själv har jag i allafall fått lite sömn i natt. Runt tre-tiden nångång somnade jag äntligen, och halv sju var jag klarvaken igen. Så ”hela” 3 1/2 timmes sömn ska jag klara mig på idag. Det är bara att hålla sig på benen så gott det går. *s*

 

Det är en riktigt kylig morgon idag, med tjock dimma över skogen och nästan lite höstlika dofter ute. Termometern har inte rört sig nämnvärt sedan jag klev ut på balkongen med kaffekoppen vid sju-tiden. Den ligger stadigt på 10 grader – ingen supervärme att tala om alltså. Men jag såg en glimt av väderleksrapporten på tv härom kvällen, och enligt dom ska det ju komma ännu ett högtryck i dagarna. Man kan ju alltid hoppas. 😀

 

notepads_shoppinglist

 

Idag är det alltså dags för storhandling och trots att jag har gjort en superambitiös lista, med alla varor uppdelade i kategorier som ”Kyldisken”, ”Frysdisken”, ”Mjölkprodukter”, ”Grönsaker” och så vidare, och dessutom lyckats fylla ett A4-ark både fram och bak, så är jag övertygad om att jag har glömt minst hälften av allt det där som man har upptäckt är slut under månaden. Undra just när jag ska lära mig att skriva upp direkt när man slänger det tomma paketet? Aldrig förmodligen, med tanke på att jag har försökt några år. 😉 Jag brukar vara tokambitiös även där, och sätta upp en ”måste-ha”-lista med vidhängande penna på kylskåpsdörren varenda månad. Efter tre dagar och ett par ynkliga anteckningar så har någon av oss tagit listan och använt pappret till att klottra ner nåt telefonnummer eller liknande, och så var de planerna ett minne blott. Tills det är dags för nästa storhandling och man sitter där och försöker skiva sin förbaskade lista igen. 😛

 

Men nu har jag en lista så nu får det gå som det går. Alltid hittar man nåt kul när man väl är där också… 😉

 

0511-0809-0702-2841_dad_grocery_shopping_clip_art_clipart_image

 

Men nu ska jag börja göra mig i ordning här, och fixa i ordning med lite morgonbestyr. Tanken är att vi ska åka så fort Håkan kommer hem så vi får det överstökat, så jag tänkte försöka vara klar tills dess.

 

Ha en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Godmorgon solstråle! Ush vad jag verkligen ogillar att handla mat. Många tycker det är lite småmysigt att gå plocka och fylla skåp men jag behöver ALLTID något och det hänger över mig typ varje dag haha. Som dig så missar jag ändå hälften med eller utan lista och blir så tjurig när jag kommer hem och inser det. Sen går vi genom sjukt mycket mjölk. Jag handlar alltid 6-7 1½L förpackningar och ändå måste köpa mer efter bara några dagar. Jag måste med iväg men tänkte gå imorgon när Noah är på dagis, kan vara skönt att få gå själv och bara plocka ihop det man behöver.
  Jösses vad jag babblar om handling haha.
  Jag ringde dig igår till mobilen men den var inte på så jag misstänkte du vilade. Efter jag såg här att det hade varit en sömnlös natt så var jag övertygad. Jag ska up till Härnösand om två veckor och skulle fråga lite om flygplats osv men nu har jag hittat:)
  Lycka till med handlingen och vi hörs senare!
  Många soliga kramar

 2. Hej Indra:) Fick du inte mitt senaste meddelande?
  Vad roligt med storshopping:) Jag älskar att storhandla mat och hushållsgrejor, speciellt på Ica Maxi och Coop där det finns sååå mkt. Här är de butikerna störst iaf;)
  Vad ska du mer göra idag vännen?
  Hoppas du kikar in på min blogg snart, har en flera nya spännande inlägg:) För en vecka sen ungefär la jag ut en nytagen bild på Ida och mig:))
  Kramkram<3
  Ps. förlåt att jag inte kommenterat på några dagar, har varit iväg som du kanske läst i bloggen:) Ds.

Kommentarer är stängda.