Allmänt

Snart dags att sticka…

sommarblomster4

 

Hej där ute alla i det härliga vädret!

 

Visst är det helt underbart att fortfarande kunna hitta sommarblommor trots att det börjar kännas mer och mer som riktig höst ute. 😀 Förra året var jag ute och fotade brinnande röda höstträd samtidigt som jag plockade blåklockor. *skratt*

 

Nu är det snart dags för mig att sticka iväg här. Har jag inte helt fel så lär Veronica ringa vilken sekund som helst och tala om att hon är på väg. 😉 Själv har jag suttit färdig i nästan en timme, men det var för säkerhets skull, eftersom vi inte hade en aning om hur lång tid mc-turen skulle ta idag. Men korv och korvbröd är nedpackat, tillsammas med allt som behövs för att starta upp brasan, kaffet är bryggt och hällt på termosar och jag har kommit ihåg socker. Nu ska jag även försöka komma ihåg att påminna Veronica om mjölken. 😛

 

Hoppas ni har en underbar dag därute och har haft möjlighet att njuta av vädret idag.

På återseende lite senare, förhoppningsvis med foton från vår lilla ”friluftsdag”. 😀

 

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ja, visst är det roligt att se lite blommor. 🙂 Här har vi en massa prästkragar. Och så våra pelargoner som konstigt nog trivs som bäst nu när det blivit lite kallare. 😛

    Hoppas du haft en rolig friluftsdag. 🙂 Själv har jag tagit en shoppingrunda på stan idag.
    Kram

Kommentarer är stängda.