Allmänt

Loxys nya tröja från Dobaz.se

loxy-ny-jacka1

 

Hej där!

 

Här kommer lite bilder på Loxy’s nya tröja, en försenad liten julklapp, som kom på posten igår! 😀

Jag blev verkligen såå himla nöjd med den! Jag fastnade förstås för den redan när jag såg bilden i butiken, men den var om möjligt ännu tuffare i verkligheten! 😀

 

Tröjan kommer ifrån webbutiken Dobaz, en hundbutik med jättefina tröjor, jackor och annat till vovven, och varusortimentet kommer att ökas på ännu mer inom kort. Det är nya varor på väg in, och med tanke på de helt sjukt bra priserna så är det här en butik som jag kommer att hålla stenkoll på!

 

loxy-ny-jacka2

 

Loxy’s nya tröja är lite av en jackmodell, med knappar på bröstet, muddar i bensluten och luva. Den är i 100% bomull och finns i storlekar från XS (ex.chihuahua, yorkie) till XL (ex. foxterrier, amerikansk cockerspaniel).

Den här tröjan kostar 158:- och det är ungefär det priset de flesta tröjor ligger på i butiken. Även jackor och overaller är superbilliga, och jag funderar starkt på att beställa en regnoverall till Loxy. Han hatar ju regn och hans regntäcke börjar verkligen sjunga på sista versen nu.

 

Det här är definitivt en hundbutik som ni borde kika in i om ni är ute efter något i klädväg till vovven till bra priser!

 

dobazlogga1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  den där tröjan/jackan va verkligen jätte snygg på honom! kram

 2. vilken toksnygg tröja!

  god jul o gott nytt år!

  kram

  linda o bertil

 3. Snygg!!! Har inte vetat om den shopen innan men ska spana in den nu 🙂

  Gillar verkligen din blogg! Den är verkligen inspirerande 🙂

Kommentarer är stängda.