Allmänt

Solig morgon! :-)

loxy-sover-pa-rygg1

 

En solig morgon på er alla! 😀

 

Återigen vaknar man till en ljus och mild dag. Jag vet att det ska bli kallare igen, men man gör ju allt man kan för att ta vara på de fina dagarna när dom är här. =))

Idag blir det en stadstur för oss. Jisses, det låter som vi är värsta bonnlurkarna som plockar fram den malmedelsdoftande finstassen när det är dags att åka till stan..haha! Riktigt så är det väl inte, men jag ska ärligt erkänna att jag sällan åker ner till city numera. När jag behöver något så blir det nästan alltid Knalleland, där finns ju allt. Men det är egentligen himla synd, för stan bjuder ju på så mycket annat. Mysiga caféer om inte annat. 😉

Jaja, hur som helst.. Idag ska jag till Torins Foto och ta några bilder för mitt EU-kort som måste förnyas. Eller ja, dom har gjort om dem, så de ska ha foto nu, som alla andra körkort. Så det måste jag skicka in. Sen ska jag göra en syntest också. 😛 Och sist men inte minst ska vi ta vägen om en handelsträdgård och köpa frön och lite annat. Lycka! 😀

 

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag hinner bli klar till 11. Då kommer mamsen hit för att lifta med oss till stan.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Hoppas shoppingdagen blir bra! Blev också sugen på att köpa frön och börja så, äntligen är våren på väg!

  Kram Jennie

 2. säger:

  Hittade hit via en annan blogg, vilken underbar liten kille han verkar vara Loxy. Har ännu ingen vavva, bara ett gäng busiga cockrar men hoppas snart vår första egna vavva-tik gör entré i vårt hem 🙂
  Trevlig, solig måndag/Malin

 3. säger:

  så gott han sover!

 4. säger:

  Otroligt skön stil han har när han sover:)

Kommentarer är stängda.