Allmänt

En toppenrolig dag men en jobbig eftermiddag…

goodnight2022

 

Hej alla fina!

 

Tack för alla kommentarer och hälsningar idag. 🙂

Jag har ju som sagt varit i stan idag, och även några timmar i Knalleland efter det, och shoppat loss med mamsen. 😀 Tyvärr verkar det vara mer regel än undantag att jag får migrän efter varenda gång jag varit ute på shoppingrundor. 🙁

Så jag har tillbringat eftermiddagen på soffan här, och bara varit på benen en liten stund för att äta lite. Min älskling lagade middagen idag, och vi hade bjudit upp mamma på mat också, så jag kände att i allafall var tvungen att försöka äta lite. Resten av kvällen har jag dock sovit, så mer än så har jag inte fått gjort ikväll.

Men i morgon kommer det lite bilder ifrån dagens shoppingtur, och lite annat som jag egentligen tänkt bloggat upp idag.

Hoppas ni har haft en jättefin dag alla, och på återseende i morgon.

Då ska jag också kika in hos er och svara på era kommentarer.

Kramiz på er alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jobbigt med migrän, det led jag själv av under flera år och min kära make har kroniskt sedan i juli förra året, det är hopplöst, förstör så mycket. Hoppas shoppingturen med mamma bliev lyckad ändå! /Malin

Kommentarer är stängda.