Allmänt

Kusinerna Evelyn & Saphira :-)

prinsessor1

 

Hej hej därute!

 

Jag satt precis och tömde min kamera som legat nere hos mamma och som batterierna tog slut i igår när vi var där. Jag hann ju som sagt inte ta några foton på semlefrossan innan de gick, men däremot hade mamma tagit ett par kort strax innan vi kom, på dessa söta små prinsessor, som för stunden är lugna och fina och snällt ligger på golvet och målar. De här fotona som jag hittade i kameran nu, förklarar alla mystiska färgstreck som både Saphira och Evelyn hade lite här och där i ansiktet och på händerna när vi kom dit. 😛
Det var en hel del barndomsminnen som väcktes till liv när jag såg de här bilderna, för jag låg ofta så här på golvet och ritade och målade när jag var liten. Det var nog ett av mina allra största intressen. 😀

 

Nu har jag i allafall fått ägnat ett par timmar åt att sortera foton i datorn, så med dessa bilder på de två kusinerna så säger jag bye bye på ett par timmar, för nu ska jag lägga mig och vila en stund. Håkan har redan brunnit av därinne i sängen hör jag… 😉

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...