Allmänt

God morgon alla!

godmorgon-sassie2a

 

God morgon på er alla!

 

Då var det onsdag, halva veckan har snart gått redan. Som sagt, det är inte bara helgerna som går fort just nu. Veckorna rusar iväg dom också. Men så länge tiden stannar upp sen när sommaren är här så må det väl vara hänt. 😉

Igår kväll fick jag gå och lägga mig med huvudvärk och jag vaknande med den i morse också. Det är mindre roligt. Jag hoppas verkligen inte att det utvecklas till migrän. Jag har tagit ett par huvudvärkstabletter, men än har dom inte gjort den minsta skillnad så det känns lite oroligt. Jag har den där irriterande bultande punkten precis över höger öga som alltid brukar förebåda ett migränanfall. *suck* Jaja, jag får ta det lite lugnt här på förmiddagen så kanske jag lyckas vila bort det.

 

Vädret ser ut att vara ungefär som gårdagens, mulet och grått men inget regn än. Det är redan 8,7+ ute så kallt är det inte. Men dom har ju utlovat regn idag, så vi får väl se hur det blir längre fram på dagen.
Håkan är fortfarande kvar på Såtenäs och kommer inte hem förän senare idag. Dom skulle ha någon utbildning av såna där…vad hette dom nu då…hydralsax? Såna där saxar som man klipper upp bilar med om det har hänt en olycka och dom inte får ut folk ur bilen. Hur som helst så har han en dags utbildning i det här och lär nog inte dyka upp förän fram emot eftermiddagen idag.

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen blir det bara att ligga på soffan och vila tills huvudvärken vill ge med sig.

Ha en fin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    vädervärk idag och regn på väg 🙁

  2. säger:

    Hej vännen!!!

    Huvudvärk nu igen?? Usch vad jag lider med dig!!
    Har du testat Zomig Nazal från Apoteket (receptfritt)
    Dom är kanonbra, så fort man får känningar av huvudvärk, ska man ta en dos (spray i näsan). Jag har testat massor av olika värktabletter för migrän men inget hjälper förutom Zomig Nazal och Citodon. Och det sist nämnda vill jag inte ta för mycket. Tyvärr kostar dom en hel del (200 för 2st doser) Men dom hjälper.

    Massor av kramar H

Kommentarer är stängda.