Allmänt

Natt-pysselsättning & info om Harley-Davidsonutställningen i helgen!

sapira-i-vaggan1

Hejsan där ute i stugorna. Jag antar att de flesta av er sover fortfarande, men några av er har kanske stigit upp nu, för att ta er iväg till jobb och skola. Själv har jag haft ännu en sömnlös natt. Jag har fördrivit den bland annat med att lägga ut lite annonser för min mors räkning, och när jag satt och letade upp lite foton till annonserna, så hittade jag det här kortet på Saphira som mamma måste ha tagit när hon bara var några veckor gammal. Hon ligger i en vagga som kommer ifrån min moster Marita, en otroligt vacker, handmålad vagga, och det är fler bebisar än Saphira som har legat i den. I botten på vaggan står namn och födelsenummer på de bebisar som har använt vaggan. Jag kan inte fatta att Saphira redan är fyra månader gammal. Tiden går så himla fort!

Så till något helt annat. Nu börjar helgen närma sig, och med den motorcykelutställningen i Knallerian här i Borås. Kika gärna förbi, ni som bor i näheten. Det brukar vara en ganska rolig tillställning med mängder av Harley-Davidson’s uppställda utefter hela butiksgatan inne i köpcentret.

mcknalleriancollage

Kika gärna in här och läs om förra årets utställning som jag skrev om då, och kolla in bilderna. Naturligtvis hoppas vi på att slå eget rekord i år. smiley Välkomna ska ni vara i allafall! smiley Utställningen pågår lördag-söndag 11.00-17.00.

Nu börjar det bli dags för en kopp kaffe för mig. Jag var ute på balkongen för en stund sen, och det är en riktig tjocka ute. Man ser ingenting av skogen och ljudet från fåglar och andra djur ekar dovt och riktigt spöklikt. Men det är en viss tjusning i det också, även om jag personligen helst skulle sett att det var sol och varmt. smiley Må nu så gott alla, och så ses vi senare under dagen. Kramizar!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...