Hej på er alla!

Jag vet inte riktigt om jag tyckte den här mini-serien, Mordet i Sandhamn, verkar vara nån superhöjdare. Den påminde lite för mycket om gamla tiders svenska B-filmer. Jaja, får väl se om jag kollar nåt mer på den.

Nu tänkte jag att jag skulle testa min nya app som jag laddade ner till iPaden idag, BlogPress. En blogg-app som ska förenkla bloggandet både från paddan och iPhonen. Än så länge har jag inte riktigt fått kläm på den men den verkar enkel, så förhoppningsvis lär jag mig snart. 🙂 Jag har i allafall lärt mig en av de större skillnaderna med att blogga genom den här appen, nämligen att man kan infoga bilder ifrån en bildmapp i inlägget. Nu ska jag försöka få fram hur man ändrar färg på texten, centrerar den eller gör någon annan förändring i texten.

Just det där med att färga texten verkar vara ett himla problem på många ställen, och det känns viktigt för mig eftersom orginalfärgen på texten i det här temat är så himla ljus. Ja ja, det ska gå, så jag listar nog ut det också framöver. 😛

Nu ska jag undersöka de olika möjligheterna med den här appen. =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 20th december 2010
Filled Under: Tillbehör till iPad & iPhone