Allmänt

En dag hos lillebror…

evvehemma1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Jag har precis kommit hem efter en heldag hemma hos min lillebror. 🙂 Min syster Nicole och jag åkte dit idag för att hjälpa hjälplösa ungkarlen med lite behövlig städning – killar alltså… 😉 *s* Hur som helst – nu har vi fått en hel del gjort och lite trevligt umgänge samtidigt. =))

Vid halv två hämtade brorsan Evelyn på skolan och lilla prinsessan blev förstås superglad över besöket. 😀 Och eftersom städningen var klar så roade vi oss med att leka med Tilda en stund, Evve och jag.

 

tildahemma1

 

Tilda är jordens sötaste, busigaste och mjukaste lilla kattflicka. Så otroligt mysig så det inte är klokt! 😀 Vi är helt förälskade i henne allihopa, och hon är verkligen brorsans lilla ögonsten – förutom Evelyn då förstås. 😉 Evve hade med sig en studsboll hem som Tilda var helt tokig i. *s*

Jahapp, sen drack vi en kopp kaffe och så kom mitt hjärta och hämtade mig. Loxy har varit hos mamma idag, jag behövde lite semester ifrån min lilla skrutthund idag när jag skulle ägna mig åt städning. 😛

Men nu är lilleman hemma igen och ligger här i soffan bredvid mig, tätt intill för att försäkra sig om att jag inte tänker försvinna i flera timmar igen. *s* Jag ska snart börja med middagen här hemma, men först måste jag bara ta en liten vilostund på soffan.

 

Ha en fortsatt fin eftermiddag, och på återseende lite senare!

Må så gott alla!

 

clinidermtavling1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. gillar du blogg!
    skit fin är den också 😀

Kommentarer är stängda.