Allmänt

Cupcakes-ask…

ask12

Kolla in min söta cupcakes-ask, om man nu kan kalla den så. *s* För första gången på flera år köpte jag ett paket med Libresse bindor eftersom man fick med den här gulliga asken på köpet. *skratt* De fanns förstås med flera andra motiv också, men självklart ska jag ha en rosa cupcake. 😀
Undra vad man kan ha den till, förutom till bindor då. 🙂 Jaja, jag kommer nog på nåt.

Lilleman är i allafall lite bättre nu i eftermiddag. Troligtvis är det magen som strular för honom och det brukar den ju göra lite då och då. Jag har inte behövt åka in med honom idag i allafall och nu hoppas jag bara att det går åt rätt håll. Min lilla älskling.

Nu ska vi ta en sväng ut i allafall, Loxy och jag. Ha en fortsatt fin eftermiddag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...