loxysjuk1

 

God förmiddag på er!

 

Usch, idag är det ingen bra dag. 🙁

Min lilla älskling var inte riktigt som han skulle igår kväll, det märktes tydligt att något var fel. Hela natten har han sedan varit orolig, eller snarare..vaken. Varenda gång jag har tittat upp under natten så har han bara legat och tittat rakt fram. Jag begriper ingenting. I går åt han bra ända fram på kvällen, med i dag vill han inte ha någon mat och han vill helst ligga nere på mattan. Vid ett tillfälle hittade jag honom inte först, men sen såg jag honom där han stod ”inbackad” med baken mellan två möbler mot väggen. På samma sätt försökte han liksom backa sig in mot Håkan igår kväll också när vi gick och lade oss. Nu har jag sett några gånger här på morgonen hur han liksom krypbackar när han ligger på mattan, alltså flyttar sig bakåt fast han ligger ner.

Vad kan detta vara? Min första tanke var ju att det är analsäckarna som spökar för honom. Men han har ingenting som tyder på inflammation där bak, inga sår och han ömmar inte när jag trycker runt omkring där. Däremot vill han inte gärna, och han drar ner svansen så hårt han kan när jag undersöker honom. Att något är fel märker jag även på att han darrar, på ett annat sätt än de vanliga chihuahuadarrningarna som kommer lite då och då. Feber har han dock inte, den ligger normalt.

Jaja, hur som helst så ska jag ringa vetten nu och höra vad dom säger. Det är ju oerhört svårt att förklara symptom när dom är så oklara och allmänna, så jag antar att vi måste upp med honom idag. Hoppas vi får en tid snabbt så att han slipper gå med det här om det skulle vara så att han har ont.

 

Jag återkommer senare, när jag vet hur allt är. Ha en fin dag alla och må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Loxy sjuk idag – analsäckarna?”

  1. Mickan Says:

    Nämen usch då. Stackars liten. 🙁 Hoppas det snart blir bättre.
    Kramar

Posted by Cherlindrea
Dated: 4th februari 2011
Filled Under: Allmänt, Loxy