armband11

 

Hej på er alla goa därute!

 

Hoppas ni haft en bra måndagsmorgon? Och en god natt förstås. 🙂

Jag hann inte blogga i morse, för vi gav oss av till stan tidigt för att stöka undan massa måstegöra. Bland annat har vi varit på Guldfynd för att byta ut min älskade rosa hjärtberlock som jag fick av Håkan på Alla hjärtans dag. Redan de första dagarna hade flera strasstenar ramlat ur hjärtat och lite längre än så tycker man ju att det ska hålla. Nu fick jag ett nytt som jag tänkte stryka med transparent lack för att se om det håller bättre.

Men så köpte jag även ett armband till mitt hjärta. 😀 Det är en grymt försenad Alla hjärtans dag-present för jag låg ju toksjuk flera dagar både före och efter den dagen. Nu fick jag äntligen köpt presenten som jag planerat hela tiden – nästan i allafall. 😉 Jag hade kikat på en annan modell från början men Håkan fick välja själv och han gillade detta bäst. =))

 

berlock1

 

Själv fastnade jag för ett par nya berlocker. 😀 Det blev en rosa bandet-berlock med samma typ av stenar som i hjärtat, och så valde jag en silverrosett som jag tyckte var jättesöt! 🙂 Men jag är fortfarande sjukt sugen på några andra berlocker, bland annat en jättegullig liten jordgubbe som jag nog ska köpa till sommaren. 😀

 

Men nu blev det dessa två idag i allafall. Nu ska jag ägna mig åt telefonsamtalet med Veronica och sen ska jag lägga mig och vila på soffan en stund.

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Lite nytt ifrån Guldfynd… :-)”

  1. Mickan (tävling pågår!) Says:

    Åh, så fina smycken! 🙂

Posted by Cherlindrea
Dated: 21st februari 2011
Filled Under: Shopping, Smycken & Bling Bling