newinkitchen1

Hej hopp alla!

Nu har jag äntligen stökat undan disken från idag. Eller från ikväll snarare, för min söta mamma tog hand om sviterna i köket efter min bakförmiddag. 😛 Men jag lyckades förstås dra ner en massa ny disk när jag lagade middagen, även den ett minne blott nu.
Saker och ting är så himla mycket roligare att göra när det är rosa. 😉 Som att handdiska med rosablommiga diskhandskar tillexempel. Eller duscha alla krukväxter med en rosa sprayflaska. 😀

Nu sitter vi i allafall och kikar på Wallander – Tjuven, mitt hjärta och jag. Vet inte riktigt vad jag ska tycka… Det känns lite som Wallanderfilmerna har tappat stinget lite, dom är för slöa eller…ja, hänger knappt ihop på nåt sätt. Ähh, jag vet inte. Jag är ingen filmrecenssent. *s* Det är inte lång bit kvar nu så jag kanske hinner se slutet innan jag somnar. Eller inte.. 😛

Ha en fin kväll i allafall ni där ute och sov så jättegott när det är dags!
På återseende i morgon bitti igen, till en ny vecka. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 20th februari 2011
Filled Under: Köksdetaljer, Shopping