dennistarta1

 

Hej hej alla!

 

Kikar bara in en snabbis med en bild på lillebrors tårta som jag svängde ihop i morse. Jag hade ju inte allt hemma, så jag fick improvisera en hel del. Bland annat hade jag inget florsocker hemma så jag kunde inte göra min egna kristyr. Korkat nog så valde jag att använda min köpta kristyr på tub och den är verkligen inte bra. Den är alldeles för lös och rinner bara ut, så jag försökte dölja eländet med vita och mörka chokladhjärtan. 😛

Det vita marsipanlocket köpte jag på Maxi, en nyhet som jag inte sett innan. Det är inte helt kritvitt utan nästan lite mer offwhite, men helt okej, och marsipanrosorna i trepack var också en nyhet som jag hittade på Maxi.
Eftersom jag inte hade någon grädde hemma så fick det bli en tårta utan grädde. Jag valde att fylla den med hallonmousse, blåbärskompott och vanilj creme cheese frosting. Hoppas att det blir en bra kombination. 🙂

 

Nu ska jag göra mig i ordning här för om ca en timme kommer min syster och hennes sambo och hämtar mig, och så ska vi ner till vår bror.

Ha en fortsatt fin lördag alla! Jag kikar in när jag är hemma igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Dennis tårta! :-)”

  1. Mickan Says:

    Vilken fin tårta du gjort åt din bror. 🙂 Låter jättegod också!
    Hoppas ni har en fin dag i solskenet och hälsa grattis till bror din!
    Kramar

Posted by Cherlindrea
Dated: 12th mars 2011
Filled Under: Desserter, Mat & Bak